Dodaj do ulubionych

Ekonbud-Fadom - brudzi nasze drogi!

25.03.07, 19:31
Przejeżdżając dzisiaj ul. Nową, byłem przerażony, droga, dotychczas czysta,
została zabrudzona na odcinku około 200m ziemią z pobliskiej budowy na której
firma Ekonbud-Fadom stawia domki jednorodzinne. Ciężarówki wyjeżdżające z
budowy wywożą ziemię na kołach. Przez kilka lat mieszkałem w Szwecji, tam na
każdej budowie stosowano specjalne myjki do kół, nie do pomyślenia była
sytuacja, którą dzisiaj ujrzałem na ulicy Nowej. Wiem, że polskie prawo
obliguje firmy budowlane do używania właśnie takich myjek dlaczego w tym
przypadku ich nie zastosowano i dlaczego odpowiednie służby nie interweniują?

Obserwuj wątek
    • Gość: do ćwolo9936 Re: SAN BUD - brudzi nasze drogi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:56
      a ty w ktorej firmie pracujesz?
      ktora firma jeszcze na celowniku?
      walisz ten sam tekst - nudzisz sie?
      czy co?
      • Gość: olo9936 Re: SAN BUD - brudzi nasze drogi! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.07, 20:07
        Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem zabieraj głos na forum. Napisałem w
        poprzednim wątku prośbę do admina o zamknięcie tematu.
        Twoje sugestie o zwalczaniu konkurencji również są nietrafne, jestem po prostu
        w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych bardziej wyczulony na ewidentne
        niszczenie mienia publicznego. I kiedy widzę jak z pięknej okolicy ktoś robi
        poligon próbuję interweniować.
        • Gość: straznik straznik czystosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:14
          oki

ale zanim cokolwiek napiszesz pomysl - latwo obrzucic blotem i przepraszac
          lepiej pomyslec aby nie trzeba byhlo przepraszac
          a do pilnowania?
          zapraszam na wzgorza piastowskie, na cegielnie, na zastalowskie...
          • Gość: marta Re: straznik czystosci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.07, 09:22
            Kilka dni temu jechaliśmy z mężem rowerami na działkę właśnie tą ulicą. Byłam
            przerażona tym co zobaczyłam. Droga zasypana piachem, powykrzywiane krawężniki,
            połamane płytki, dotychczas piękna polana całkowicie zryta przez koła
            ciężarówek. Czy nikt nie pilnuje porządku w tym mieście?
          • Gość: ziutek Re: straznik czystosci IP: *.ztpnet.pl 26.03.07, 09:31
            A co tutaj myslec skoro widzial ten syf i widzial kto go powoduje?
            • Gość: kil Re: straznik czystosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:52
              nie mam nic przeciwko pilnowaniu
              ale wiecej rzetelnosci i mniej emocji
    • Gość: Rok Re: Ekonbud-Fadom - brudzi nasze drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:57
      Wchodzę na to forum bo szukam dobrego towarzystwa.Takiego jak Olo 9936,który
      kocha Zieloną Górę i po prostu szlag go trafia na widok niecywilizowanych
      zachowań.Wkurzają mnie cyniczne komentarze recenzujące Jego wpis.
    • Gość: izka Re: Ekonbud-Fadom - brudzi nasze drogi! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.03.07, 13:40
      Ekonbud zabrudzil droge, ktora prowadzi do jeszcze bardziej "zabrudzonego"
      lasu, pare metrow w głąb, co kawalek zobaczyć mozna sterty smieci. PRZYSZŁA
      WIOSNA A WRAZ Z JEJ NADEJSCIEM PRZYBYLO I SMIECI W LESIE. MAM NADZIEJĘ, ZE W
      NAJBLIZSZYM CZASIE ULEGNIE TO ZMIANIE, ODPOWIEDNIO WYSOKIE KARY SPRAWIĄ - MAM
      NADZIEJĘ - OPAMIĘTANIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka