Dodaj do ulubionych

gdzie do kosmetyczki

05.07.07, 22:16
wybieram się na oczyszczanie twarzy. planowałam iść do Adri na zacisze ale
koleżanki mi odradziły, bo kiedyś było tam lepiej a teraz sie pogorszyło.
jadą na tanich kosmetykach mimo ze kiedys była reklama matisa lub thalionu a
podobno teraz ceny są takie same, tylko jada na serii aa lub z marketów.
tylko kosmetyczki są tam podobno kompetentne, fachowe i sympatyczne.
koleżanki stanowczo odradzają, podobno za 100 można zrobić proste
oczyszczenie na lepszych kosmetykach. zatem gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kosmetyczka Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.07, 23:35
      oczyszczania się nie robi... no chyba tylko w ZG... :/
      • Gość: pryszcz Re: gdzie do kosmetyczki IP: 80.50.56.* 06.07.07, 08:55
        pewnie tylko w ZG ludzie maja problemy za skórą! Gdzie indziej buźki
        gładziutkie jak pupki niemowlaka!
    • Gość: kasia Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:43
      ja chodzę do BEAMI na deptaku - bardzo miła i mądra babeczka. Prowadzi ten
      salon sama więc gdy się zapisuję na wizytę to czas ma tylko dla mnie, nikt się
      nie kręci po salonie, ona też nie lata nade mną jak z pieprzem, czas upływa w
      spokojnym i relaksującym klimacie, w tle miła muzyczka, prowadzimy sobie miłe
      rozmowy, jestem częstowana herbatą podaną w eleganckiej filiżance w czasie gdy
      schnie maseczka, a co najważniejsze jest tam czysto i wszystkie zabiegi, które
      wykonuje kosmetyczka są przeprowadzane w sterylnej "atmosferze". Dla mnie ważne
      jest jeszcze to, że ta Pani nie osiadła na laurach po skończeniu szkoły, ale
      dalej kończy różnego rodzaju kursy i szkoli się w nowym sprzęcie i kosmetykach,
      a ja dzięki temu nie korzystam z usług byle dziewuszki co wągra się nauczyła
      wyciskać, ale z profesjonalnych zabiegów kosmetycznych.
      • Gość: anka Re: gdzie do kosmetyczki IP: 80.50.56.* 06.07.07, 09:50
        a możesz podać jakieś bliższe namiary? jakie są ceny?
        • Gość: kasia Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:23
          Zielona Góra, ul. Żeromskiego 6 /2a, tel. 068 3247044. salon mieści się zaraz
          przy Trollu (tego na deptaku) na przeciwko Germanosa. Za oczyszczanie (w tym
          też była jakaś dodatkowa maseczka) i hennę na brwi i rzęsy płaciłam 120zł. Nie
          gwarantuję, że ceny nie uległy zmianie (ostatnio byłam tam na początku tego
          roku).
      • Gość: oczyszczona:) Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 16:06
        na deptaku, obok trolla
        ja tez tylko tutaj chodzę, jak tylko jestem w ZG od razu się zapisuję na wizytę

jest b.milo i profesjonalnie

porady sa fachowe wraz z podaniem roznych "sztuczek" :)

a Pani nie robi setek rzeczy naraz tylko skupia się na kliencie!
    • carlam1 Re: gdzie do kosmetyczki 06.07.07, 12:12
      Odwiedzalam rozne gabinety kosmetyczne az do momentu gdy trafilam w"rece"pani
      Ramony.Gabinet miesci sie na Jagiellonki 25.Ceny sa bardzo
      przystepne,kosmetyczka przesympatyczna,doradza lub odradza zabiegi,bardzo
      ladnie reguluje brwi,a po 40 minutowym masazu twarzy jestem wypoczeta,a twarz
      nabiera blasku.Nie pamietam jakich kosmetykow uzywa,wiem tylko,ze polecilam ja
      kolezankom,ktore sa rownie zadowolone.Naprawde warto.Pozdrawiam.
      • Gość: feer Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.07, 14:26
        Gabinet IMAGE na Kupieckiej. Miło, spokojnie, profesjonalnie.
    • beatle80 Re: gdzie do kosmetyczki 06.07.07, 14:05
      Polecam gabinet "U Marzeny" na Kazimierza Wielkiego, na przeciwko kościoła
      Zbawiciela.
      Właścicielkę Marzenkę można śmiało rekomendować. Telefon 3250737
      Pracuje na Thalgo, ceny normalne, zawsze do ustalenia w zalezności od zabiegu,
      przemiła atmosfera.
    • Gość: aguni Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:14
      Polecam kosmetyczkę w "sauna gregor" naprawde profesjonalna osoba juz kilka
      razy zafundowałam sobie u niej oczyszczanie oraz inne zabiegi. Polecam maseczki
      nawilzajace oraz henne w jej wykonaniu. Pracuje na produktach firmy thalgo a
      jej chyba nikomu nie musze reklamować. Pozdrawiam
    • Gość: vinga Re: gdzie do kosmetyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:33
      Polecam panią Bożenkę na ul.Lisiej. Nie wiem czy zajmuje sie oczyszczaniem bo
      nigdy nie potrzebowałam tego zabiegu, ale chyba tak. Poza tym wszystko OK.
      Niedrogo i bardzo sympatycznie. Ma gabinet w czteropietrowym bloku, jedynym
      takim malym na tym osiedlu.
    • roksana.e Re: gdzie do kosmetyczki 06.07.07, 21:36
      Witam
      Chętnie podziele się moim doświadczeniem
      Często korzystam z usług tego rodzaju mam cere z problemamia razej miałam
      do momentu gdy trafiłam na świetny gabinet. Teraz chodze tam raczej dla rzeczy bardziej przyjemnych niż oczyszczanie. Oczyszczanie twarzy trwa ok 2 godzin koszt to około 120 zł ale efekty są rewelacyjne, widać różnice a o to właśnie chodzi. Gabinet Manilla mieści się na ul B. wersterplate na przeciwko fontanny, pracują tam 3 panie ja chodzę do pani Kasi, bardzo miła atmosfera , pracują na dobrych kosmetykach pełen profesjonalizm,
      Polecam zadowolona klijentka M. E
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka