Dodaj do ulubionych

DO KOBIET: Najlepszy ginekolog w Zielonej Górze

27.09.03, 13:46
Proszę o adresy i telefony najlepszych Waszym zdaniem ginelokogów w Zielonej
Górze. Głównie interesuje mnie specjalista od leczenia niepłodności i
prowadzenia ciąży! Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gocha Re: DO KOBIET: Najlepszy ginekolog w Zielonej Gór IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 19:34
      Herbich na Akademickiej-bezapelacyjnie
    • krolek Doktor Karolina Rabenda Łącka jest the best 30.09.03, 08:23
      przyjmuje na al. Niepodległości naprzeciwko muzeum. Jet młoda kompetentną
      osoba. Wszystko wytłumaczy i porozmawia jak człowiek z człowiekiem. Ma gabinet
      przyzwoicie wyposazony. Prowadziła moją poprzednią ciążę (mimo problemów) i
      teraz mam już sliczego synka Karolka, obecnie ponownie jestem w ciąży i też
      chodze do niej , jak bedzie córka to pewnie będzie Karolina:)))
      • tezgucio Re: Doktor Karolina Rabenda Łącka jest the best 30.09.03, 18:51
        krolek napisał:
        > przyjmuje na al. Niepodległości naprzeciwko muzeum. Jet młoda kompetentną
        > osoba. Wszystko wytłumaczy i porozmawia jak człowiek z człowiekiem. Ma
        gabinet
        > przyzwoicie wyposazony. Prowadziła moją poprzednią ciążę (mimo problemów) i
        > teraz mam już sliczego synka Karolka, obecnie ponownie jestem w ciąży i też
        > chodze do niej , jak bedzie córka to pewnie będzie Karolina:)))

Dr Karolina jest bardzo miła i sympatyczna.
        • Gość: ilona Re: Doktor Wilczyński IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.03, 21:18
          Moją ciążę prowadził dr Wilczyński byłam z niego bardzo zadowolona. gabinet ma
          bardzo dobrze wyposażony.W szpitalu inaczej się z toba obchodzą kiedy on
          prowadzi ciążę bo jest zastępcą ordynatora. niestety przyjmuje tylko prywatnie.
          Wiem ze następną ciążę też będzie prowadził.
    • Gość: gość Re: DO KOBIET: Najlepszy ginekolog w Zielonej Gór IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:28
      w\g mnie nie ma lepszego od pana Herbicha z ul Akademickiej. Idealny
      sprzet ,fachowość , elegancja.
      Broń Panie od " dr. Monczaka , który już zrobił się ginekologiem , a zaraz
      będzie pewnie chirurgiem!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka