amel1 27.09.03, 13:46 Proszę o adresy i telefony najlepszych Waszym zdaniem ginelokogów w Zielonej Górze. Głównie interesuje mnie specjalista od leczenia niepłodności i prowadzenia ciąży! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gocha Re: DO KOBIET: Najlepszy ginekolog w Zielonej Gór IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 19:34 Herbich na Akademickiej-bezapelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
krolek Doktor Karolina Rabenda Łącka jest the best 30.09.03, 08:23 przyjmuje na al. Niepodległości naprzeciwko muzeum. Jet młoda kompetentną osoba. Wszystko wytłumaczy i porozmawia jak człowiek z człowiekiem. Ma gabinet przyzwoicie wyposazony. Prowadziła moją poprzednią ciążę (mimo problemów) i teraz mam już sliczego synka Karolka, obecnie ponownie jestem w ciąży i też chodze do niej , jak bedzie córka to pewnie będzie Karolina:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Doktor Karolina Rabenda Łącka jest the best 30.09.03, 18:51 krolek napisał: > przyjmuje na al. Niepodległości naprzeciwko muzeum. Jet młoda kompetentną > osoba. Wszystko wytłumaczy i porozmawia jak człowiek z człowiekiem. Ma gabinet > przyzwoicie wyposazony. Prowadziła moją poprzednią ciążę (mimo problemów) i > teraz mam już sliczego synka Karolka, obecnie ponownie jestem w ciąży i też > chodze do niej , jak bedzie córka to pewnie będzie Karolina:))) Dr Karolina jest bardzo miła i sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Doktor Wilczyński IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.03, 21:18 Moją ciążę prowadził dr Wilczyński byłam z niego bardzo zadowolona. gabinet ma bardzo dobrze wyposażony.W szpitalu inaczej się z toba obchodzą kiedy on prowadzi ciążę bo jest zastępcą ordynatora. niestety przyjmuje tylko prywatnie. Wiem ze następną ciążę też będzie prowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DO KOBIET: Najlepszy ginekolog w Zielonej Gór IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:28 w\g mnie nie ma lepszego od pana Herbicha z ul Akademickiej. Idealny sprzet ,fachowość , elegancja. Broń Panie od " dr. Monczaka , który już zrobił się ginekologiem , a zaraz będzie pewnie chirurgiem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś