funny5 01.08.08, 17:14 Tomaszewski jak Niesiolowski.Ostro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 17:32 > Ja piszę cotygodniowe donosy na polską piłkę. < No tego było można się spodziewać po człowieku który współpracował z PRON, kolaborant i donosiciel B R A W O !!! Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs-kibol pan Janek ma sporo racji ........ IP: *.1.251.72.1dial.com 01.08.08, 21:52 pan Janek ma sporo racji, choc nie we wszystkim. Ja tez nie chce ani Lato ani innego buca, przy nich to nawet Listkewicz wydaje sie do zaakceptowania. A co do pana Waltera, no coz, facet ogolnie jest OK, choc wolalbym aby byl ktos inny. Tylko kto ? Jak na razie nie ma sensownych propozycji, ani z PZPN ani z mediow ktore tak glosno gardlujo. Krytykowac kazdy moze, tylko ze oprocz krytyki trza cos pozytywnego. A tu nic, cisza w mediach. I juz wole ostre slownictwo pana Janka niz zlotoustego Listkewicza. Tomaszewski przynajmniej sie wkurza na sytuacje, a nie jak Pan Najjasniejszy Prezes co widzi wszystko przez rozowe okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato&engel rozp.... tomaszewskiego IP: *.centrum.gliwice.pl 02.08.08, 01:46 tomaszewski zatrzymal anglie i sie w rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Tomaszewski to obraza homo sapiens 02.08.08, 08:20 chyba bronił głową, widać ze dostał duzo razów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el dno IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 17:33 nie moge zrozumiec, jak taki cham i prostak, taki sliski i sprzedajny spocony pseudo-znawca pilki, wciaz jest traktowany jako ekspert. jaka pilka, taki ekspert - i jedno i drugie na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: dno IP: *.mobile.playmobile.pl 01.08.08, 19:19 dupa się trzęsie o posadkę ;) ? wracaj do pezetpeenu, tam pewnie przy litrze czystej myślą co z tym tomaszewskim zrobić i jak go zdyskredytować. na początek, ... to pijak ;)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jaś Re: dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:08 Masz rację ! PZPN to stara ubecka struktura. Tam nieźle pierze się kasę, a sport to drugi plan. Powinno się to dziadostwo rozwiązać, podobnie jak WSI. Jeśli dom ma lichy, stary i zmurszału fundament to długo nie postoi! IDZIE CZAS NA ZMIANY - i nic nie jest już w stanie zatrzymać koła historii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato&engel Re: dno IP: *.centrum.gliwice.pl 02.08.08, 01:49 ale synonimem zmian nie moze byc ta menda - janek. to jak dac malpie brzytwe Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 17:38 Jakieś starsze panie w średnim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 02:02 za to Tomaszewski jest młodszym panem w średnim wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Mózg nie jest potrzebny do gry w piłkę . 01.08.08, 17:40 Tomaszewski jest tego wybitnym przykładem . A na maniery i kulturę osobistą to wpływ miało otoczenie - stare Bałuty i sklepik u Mańki . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Mózg nie jest potrzebny do gry w piłkę . 01.08.08, 19:28 areabis napisał: > Tomaszewski jest tego wybitnym przykładem . A na maniery i kulturę > osobistą to wpływ miało otoczenie - stare Bałuty i sklepik u Mańki . tusk w sumie też lubi sobie pokopać Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Mózg nie jest potrzebny do gry w piłkę . 08.08.08, 23:38 Nasi działacze też tak uważają i dlatego mamy tak świetną drużynę Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 17:43 jasne...a potem mlodzież jest podejrzewana o chamstwo, bute i glupote...ale przeciez ma się od kogo uczyć... janek, jesteś okropny... to twoje żony tak mówiły:) Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony.widelcem Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 17:47 A ja akurat zgadzam się z Jankiem. Nie zawsze go popieram, wiem, że on też jest nieźle umoczony, ale tym razem ma rację. Trzeba rozgonić to tałatajstwo na cztery wiatry. Gó.. rządzi polską piłką i chce dalej rządzić, bo polska piłka to, wbrew pozorom, fabryka pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony.widelcem Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 17:50 czy słowo "g.ó.w.n.o." pisane bez kropek to dla gazety taki wielki problem, że je trzeba moderować? Hipokryci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.centertel.pl 01.08.08, 17:49 Niesioł to jednak z krwi i kosci inteligent. Porównanie do Bryto-wstrzymywacza to spore nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 17:54 W PRONciu nauczyli Janka pisać donosy? Jakby na działaczy to bym rozumiał,ale na polską piłkę tego nie mogę pojąć.A co on znowu cierpi od Leona? Z tego co wiem to Kasperczak też był w tej PZPN-owskiej klice i siedział cicho.Poza tym ma rację,należy to coś rozwalić a delikwentów posadzić,bo jest za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy Tomaszewski ??????? IP: *.szczecin.mm.pl 01.08.08, 18:48 BEZMÓZGOWIEC !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Londyn Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: 193.243.130.* 01.08.08, 18:49 Brawo Janek! Rozperd... to grupe darmozjadow! Dajmy przyklad ze my Polacy potrafimy sie zjednoczyc w waznych dla nas sprawach! LISTEK I JEGO DRUZYNA MUSZA ODEJSC RAZ NA ZAWSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 18:58 No,no znalezli sobie wzór do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.4web.pl 01.08.08, 19:00 Podobno nie odcina się gałęzi, na której się siedzi. Tomaszewski to takie samo sprzedajne nic, jak reszta tych idiotów z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 19:18 jeszcze troche manipulacji i indoktrynacj,a łudstokowi indywidualiści gotowi sa ogłosć Mariusza Waltera papiezem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Naprawdę naiwnie wierzycie, że ktoś, kto 01.08.08, 19:32 w latach 70-tych był gwiazdą w czołowych polskich klubach - nie jest umoczony po pachy w korupcję? Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 19:48 kiedy ten zapijaczony debil wreszcie zamilknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 21:08 a co kur.. wolisz tych ciuli z pzpn ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Psychopata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 19:53 Ten psychopata powinien wreszcie zniknąć z mediów! On ma być wzorem dla młodzieży? Kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Psychopata 01.08.08, 20:04 Gość portalu: artus napisał(a): > Ten psychopata powinien wreszcie zniknąć z mediów! On ma być wzorem dla > młodzieży? Kpina! co racja to racja. to listkiewicz jest wręcz wymarzonym wzorem. pytanie tylko dla czyich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: Psychopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:19 Na forum funkcjonuje czarno-biały podział świata. Jak ktoś skrytykuje Tomaszewskiego, to zaraz jest posądzany o sympatyzowanie z Listkiewiczem. Do ludzi nie dociera, że można być przeciwnikiem PZPNu i jednocześnie nie zachwycać się ordynarnym Tomaszewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: Psychopata IP: *.rcb.vectranet.pl 01.08.08, 22:47 a niby na czym ta ordynarność jego polega? że biby się nie boi mówić wprost co to za pie..na banda? Tomaszewski mówi to co 95% ludzi wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: Psychopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 18:05 Osoba publiczna a szczególnie dziennikarz (za takiego się uważa) nie powinna używać języka ulicy bo naraża się na śmieszność. Jeszcze to szukanie wśród woodstockowiczów wsparcia w swojej małej medialnej wojence której nie chce wygrać. :) Nic nie zrobił aby cokolwiek zmienić w polskiej piłce, nie przyczynił sie do rozliczenia działaczy PZPN a do powiedzenia ma najwięcej. Jasio-gawędziarz? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Nie rozumiem oburzenia... 01.08.08, 20:12 Wulgaryzmy są w pewnych okolicznościach pożądanym środkiem wyrazu, dzięki któremu łatwiej jest dotrzeć do pewnych środowisk, m.in. zbuntowanej młodzieży, licznie reprezentowanej podczas masowych imprez pokroju Woodstocku. Największe oburzenie jak zwykle wyrażają najwięksi hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Nie rozumiem oburzenia... 01.08.08, 20:36 gniewomierz napisał: > Wulgaryzmy są w pewnych okolicznościach pożądanym środkiem wyrazu, dzięki > któremu łatwiej jest dotrzeć do pewnych środowisk, m.in. zbuntowanej młodzieży, > licznie reprezentowanej podczas masowych imprez pokroju Woodstocku. Największe > oburzenie jak zwykle wyrażają najwięksi hipokryci. :) jestem niespokojny i poirytowany. drażni mnie to. rośnie mi ciśnienie. czyli tradycyjne: jestem wk u r wiony. Odpowiedz Link Zgłoś
balickia Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 20:21 Panie Tomaszewski podobno Polska jest państwem demokratycznym i unijnym więc nie można wprowadzać dyktatury w stylu państw ameryki południowej czy afryki. Zauważyłem ,Że minister demokratycznie wybranego Rządu też chce wprowadzać dyktaturę w stylu j.w. więć nie powinien pełnić funkcji ministra. Jak Pan wie poprzednik jego też marnie skończył. PZPN to instytucja nie rządowa tylko stowarzyszenie i wara wszystkim oszołomom od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskizazdrosciuch ach jak bardzo chcialbym byc selekcjonerem IP: *.aster.pl 01.08.08, 21:02 tylko mnie nie dostrzegaja a ja tak chce....co tu zrobic...zeby wreszcie splynely na mnie zaszczyty....chce byc powazany i prowadzic reprezentacje.....nie nie nie budzcie mnie sni mi sie tak wspaniale Janek T Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz62 Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 21:17 tego pana już nie da się słuchać jest jak w przysłowiu,wyrzucają go drzwiami,wraca oknem a potem kominem a potem podkop.krowa która ryczy mało mleka daje itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Tomaszewski - Wałęsa futbolu IP: *.backiel.com.pl 01.08.08, 21:46 chce skokiem przez płot (bluzganiem na lewo i prawo) zdobyć poklask tłumów - mistrzu, ludzie tego nie kupią! Odpowiedz Link Zgłoś
peetie Re: Tomaszewski - Wałęsa futbolu 01.08.08, 21:54 Sztukę lansu opanował do perfekcji, ale obawiam się że rzeczywiście już nikt się na to nie nabierze... Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! 01.08.08, 22:03 ,,NO PAN JANEK MA WPRAWE W DYSKUSJIACH W KONCU WYROBIL SIE SIEDZAC W KOMISJI,,,,JARUZELSKIEGO,,,W,R,O,N,,,WIELE TAM NIE KRZYCZAL. A DZIS WOLNO KAZDEMU WIEC,,,DO DZIELA PANIE JANIE NIE GADAC TYLKO CZAS ZACZAC COS R O B I C,,,,,,PAN MA MOZLIWOSCI,,,YAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.08, 22:12 janek to andrzej lepper polskiej pilki. tylko ze on jeszcze nigdy nie rzadzil, inaczej by sie zrypal jak andrzej wlasnie, a tak wciaz moze pieknie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No log Re: Tomaszewski na Woodstocku: Rozpie.... PZPN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:01 NAstępny dureń, a jak Lipiec rozwiązał PZPN to się platformiaki bulwersowały jak tam można, a teraz głupiego Jasia POpierają. Śmiech na sali, Listkiewicz został zaakceptowany przez tego pełowskiego ciecia Drzewieckiego który wierzył ż panowanie listka rzeczywiście się skończy, może teraz to jego się zapytać, co sądzi na ten temat, tylko niech odpowie samodzielnie, bez gotowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no log Niezły rynsztok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 23:03 Niezłe półgłowki występują na tym przystanku, wczoraj Manuela, dzisiaj on, niezłe szambo u tego owsika, daję słowo... Odpowiedz Link Zgłoś