Gość: lucjazg IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:38 Uważam, ze powinie nz takimi osobami zrobiony byc porzadek, sa bardzo nachalni i nie daja spokoju. A z drugiej strony jak sie odmowi, t ostrach że coś zrobia przy samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sigi Re: Gang na parkingu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 18:15 Proste.Ukarać lewych parkingowych,a legalnych niech Janka wywali z roboty.Over. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4 Re: Gang na parkingu IP: *.eu.org / 192.168.0.* 23.10.03, 19:53 Udowodnij mi, ż jestem "lewym" parkingowym, a jak ci się nie uda, to podam cię do Sądu za pomówienie over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Co na to pani Prezydent? nie reaguje,pewnie ma działę. IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.10.03, 18:58 bo jak inaczej to wyjaśnić,chyba że olewa swoje obowiązki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Co na to pani Prezydent? nie reaguje,pewnie m IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.03, 20:22 To jeszcze nic. Najgorzej, że nie pogoniła wczoraj złomiarzy, którzy wynieśli z mojego podwórka wiadro zardzewiałych gwoździ. Chyba olewa swoje obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Dlaczego panią Prezydent nie zlustrowano ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.10.03, 08:58 Gość portalu: Witek napisał(a): > To jeszcze nic. Najgorzej, że nie pogoniła wczoraj złomiarzy, którzy wynieśli z > > mojego podwórka wiadro zardzewiałych gwoździ. > Chyba olewa swoje obowiązki. Nie było by takich kompromitacji dla miasta,że w Gorzowie ze śmiechu puchną,buraki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Gang na parkingu 23.10.03, 20:17 A niech redakcja zainteresuje się jeszcze parkingiem przy "Starym Młynie" Tam z kolei młodzi ludzie oferują różne usługi typu: przypilnowanie samochodu lub umycie szyb. Jeden pyta a reszta obserwuje i popija. Ja tam do strachliwych nie należę, ale za bezpiecznie to tam się ostatnio nie czułam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musli Re: Gang na parkingu IP: *.168.1. / 192.168.1.* 23.10.03, 20:24 Cały problem pojawił się od momentu powstania strefy, to ona sprzyja takim naciągaczom. A tak prawdę mówiąc to za dupę wziąć tych legalnych bileterów co kumają się z naciągaczami. Na pewno mają działę - co, to już za duży problem? Tak nawiasem to widać, że redakcja ma sezon ogórkowy i szuka sobie chwytliwych tematów. Ten też był już setki razy wałkowany.ZLIKWIDOWAĆ STREFĘ. Może zaraz w budowanym parkingu przed pocztą też będzie podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Re: Gang na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 21:21 a czy to wazne kto nas naciąga? jak nie pseudo parkingowi to Pediz mandatami za 50 zl ,albo miasto tworząc strefe płatnego parkowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Gang na parkingu IP: firewall:* / 192.168.0.* 24.10.03, 08:32 Najprostsze!!!! rozwiązanie- zlikwidować bezprawne strefy parkingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: Komu zdziennikarzy przyznać tytuł Robin Hooda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:16 Dziennikarzom, którzy wykryli ten przestępczy preceder proponuję przynać tytył honorowego Robin Hooda i prawo do noszenia czapki bejsbolówki z piórkiem cietrzewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Gang na parkingu IP: *.iesy.tv 01.11.03, 20:41 czas najwyzszy zrobic z tym porzadek. Mi jeden na parkingu przy ul. Chopina powiedzial: nie kupisz u mnie biletu, to autka nie poznasz !I co - kupilem u niego, bo miasto mi za lakierowanie napewno by nie zaplacilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramir Re: Gang na parkingu IP: 194.204.179.* 03.11.03, 17:22 A ja bym oddal im parking w ajencje. Z tym, ze zaproponowalbym im prowizje od sprzedanych biletow i aneks, ze w przypadku stwierdzenia nieprawidlowosci zrywam umowe w trybie natychmiastowym... Ale po co - niech lepiej zajma sie tym zbiurokratyzowane struktury Urzedu Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś