Dodaj do ulubionych

Naprawa telefonu komórkowego

14.04.09, 20:41
Witam wszystkich. Ostatnio popsuł mi się wyświetlacz w telefonie Samsung U600. Telefon chcę naprawić. Stąd moja prośba o poradę w jakim miejscu w Zielonej Górze mógłbym to zrobić dobrze i tanio :) Dziękuje wszystkim za informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: paul Re: Naprawa telefonu komórkowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.09, 21:18
      Mi w samsungu U900 rowniez popsul sie wyswietlacz. No moze nie tyle
      sie popsul co mial bardzo tragiczny wypadek i teraz nie dziala.
      Oddalem go do serwisu na ul. Doktora Pienieznego i... nie udalo im
      sie naprawic. Dwa razy przedluzali termin, za 3 razem zabralem
      telefon. Wyglada na to ze bede musial z nim jechac do Wrocka gdzie
      maja laboratorium Samsunga na Chorwackiej:
      www.v-lab.pl/
      • marek_0011 Re: Naprawa telefonu komórkowego 14.04.09, 23:18
        a jakieś inne punkty serwisowe na terenie Zielonej Góry gdzie się znajdują?
        • serek_84 Re: Naprawa telefonu komórkowego 24.11.13, 11:22
          Ponawiam. Szukam dobrego serwisu telefonów komórkowych. Prawdopodobnie padł mi układ zasilania w Noki E52 . Raz dawałam Nokię inną na Niepodległości i mi nie naprawili.
          • Gość: telefonista Re: Naprawa telefonu komórkowego IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.13, 07:14
            Rzeczywiście z naprawą samsunga jest u nas kłopot. Może ktoś doradzi gdzie się
            udać aby naprawiono ten aparat.
            • Gość: gosc Re: Naprawa telefonu komórkowego IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 08:18
              w przejsciu miedzy ratuszem a meteorem obok sklepu witaminka. dobry serwis.
            • Gość: Michał Re: Naprawa telefonu komórkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 13:10
              Czy ja wiem? Znowu nie ma aż takiego kłopotu jeżeli chodzi o naprawę Samsunga,ja zawsze w razie problemów odsyłam na gwarancję. Kupowałem na
              mixstock.pl/
              • Gość: Elwira Re: Naprawa telefonu komórkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.15, 02:17
                A ja zaniosłem Iphona 4s zbity wyświetlacz i szybka + tylna obudowa popękana. Koło skarbówki koszt 280zł, koło meteora 250zł, mega konkurencyjnie i o dziwo w 2 godziny do odbioru za 180zł - różnica duża, zrobili mi to koło czerwonej budy z zapiekankami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka