buhaj_z_rogiem 11.07.09, 09:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar85 Do trzech lat wiezienia?! 11.07.09, 10:08 W kraju w którym parlamentarzyści korzystają z takich usług albo co gorsza dopuszczają się gwałtów (he he,he he)tego typu ciche przyzwolenie nie powinno mnie dziwić.A jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Ambasada walczy o Bułgarkę sprzedaną do agencji 11.07.09, 10:13 "Nakłaniał do prostytucji" A jakich metod używał, pięści a może buta? Moim zdaniem zmuszał a nie nakłaniał. Tak czy owak temu Bułgarowi zamiast trzydziestu grozi raptem do trzech lat więzienia. Tyle co amatorskiemu palaczowi trawki. Parafrazując tytuł głośnego filmu mozna powiedzieć, że Polska to nie jest kraj dla uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.zabanowany Re: Ambasada walczy o Bułgarkę sprzedaną do agenc 11.07.09, 10:17 buhaj_z_rogiem napisał: > A gdzie można kupić młodą Bułgarkę? > U mnie przydałby się ktoś, żeby zakupy zrobić, posprzątać, psa wyprowadzić, ple > cy wymasowac i tak dalej. > Starożytni Rzymianie to mieli życie, nie to co teraz...! Potrzebujesz by cie wyprowadzano? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ambasada walczy o Bułgarkę sprzedaną do agenc 11.07.09, 10:22 Wiem że to niewesoła sprawa, ale od "Bułgarskiego pościkku" ambasada Bułgarii kojarzy mi się tylko z jednym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Czy streczyciel mial znamie 11.07.09, 16:06 w ksztalcie odwroconego okregu? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Czy streczyciel mial znamie 11.07.09, 17:09 A pomagał mu Zdrawko Zdrajcew :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: Ambasada walczy o Bułgarkę sprzedaną do agenc 11.07.09, 21:35 ignatz napisał: > Wiem że to niewesoła sprawa, ale od "Bułgarskiego pościkku" ambasada Bułgarii > kojarzy mi się tylko z jednym :-) Z mikrofilmem, oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ambasada walczy o Bułgarkę sprzedaną do agenc 11.07.09, 23:16 No ba! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon debil IP: *.chello.pl 11.07.09, 11:02 Jeśli to miało być śmieszne albo ironiczne, to nie wyszło. Debil. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: debil 11.07.09, 21:34 Gość portalu: eon napisał(a): > Jeśli to miało być śmieszne albo ironiczne, to nie wyszło. Debil. Miło mi. Buhaj_z_rogiem jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Doktoraty, profesorów dają, te osobiste kontakty, 12.07.09, 11:45 Doktoraty, profesorów dają, te osobiste kontakty, to nic? Uzupełnimy pracowników choćby z Indii!! Przyleciała głodna, z Grodna do Polszy pszczoła miodna. Tam bzykała dla narodu, lecz nie dopadła miodu. Więc póki ładna za młodu, chudziutka dała chodu. W Szamboobronie pobzyka, pobzyka u ojRydyka. Od wodzów za to bzykanie z pewnością miodu dostanie. Bzyka i drzemki nie utnie, nachodzą ją same trutnie. Jeden dał jej mundurek, bez majtek będziesz kapturek. Począł, dał oksytocynę, udawaj czarną dziewczynę. Przyszły też autostrady, bez ciebie nie damy rady. Przeliczaj ty nam tirowców, w stroiku dla sportowców. Wieczorem pijesz szampana, masz zabawę do rana. Aż nie przyszli z szampanem. Z kajdankami, z naganem. Musi mieć dużo refleksu czy chcą kasy, czy seksu? Poznała z TiVi tego drania, on był od tych z Kazania. Odpowiedz Link Zgłoś