promising 16.09.09, 20:43 Witam mam pytanie gdzie się wybrać na urlop z początkiem listopada, gdzie o tej porze roku nie zmarznę? Chętnie dołączę do jakiejś grupy, lub pojedynczych osób. Ja chłopak<30 nie palący Pozdrawiam Promising Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: wakacje listopad 18.09.09, 08:53 Wszystkie południowe kraje. Nie wiem czy lubisz bardzo ciepło, czy umiarkowanie. Na pewno Hiszpania, czy południe Włoch jest dobrym wyborem. Równiez greckie wyspy, czy Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
na_be Re: wakacje listopad 28.09.09, 11:04 Polecam Egipt, ale to dlatego że mam sentyment po moich wakacjach w tym kraju, byłam w Sharm, z Alfą, bardzo fajnie było i dodam, że byłam na niezapomnianej wycieczkę do Jerozolimy. Obejrzyj zdjęcia, jesli chcesz, link do fotek jest w stopce. Pozdrawiam i napisz, co wybierzesz! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: wakacje listopad 30.09.09, 22:03 Każdy południowy kraj jest dobrym pomysłem. Polecam Włochy, Turcję, greckie wyspy. Jak lubisz ciepełko to Majorkę, południe Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: wakacje listopad 01.10.09, 07:58 odpowiedź zależy od tego co ty rozumiesz przez wyrażenie " nie zmarznę".Jeśli szukasz miejsca gdzie morze ciepłe a piasek gorący to Karaiby, Tajlandia, Sri lanka, Indie, Emiraty, Wyspy Zielonego Przyladka. Jeśli na dodatek ma to być jeszcze względnie tanio to Egipt, Canary(tu woda chłodna)lub w ostatecznej-ostateczności Djerba. Jeśli twoim marzeniem sa spacery w swetrze i z parasolem posłuchaj nothing pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
4canarias Re: wakacje listopad 06.10.09, 11:06 Polecam Wyspy Kanaryjskie, oraz organizatora Alfa Star, przeżyłam niesamowicie udane wakacje w tym roku, zimą - więc w listopadzie pewnie jest odrobinę cieplej nawet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia4000 Re: wakacje listopad IP: *.centertel.pl 08.10.09, 12:25 bardzo ładne zdjęcia super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: wakacje listopad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.09, 09:28 Śmiało możesz decydować się na jedną z Wysp Kanaryjskich bo temperatury w listopadzie są tam jeszcze całkiem przyzwoite wystarczy to sprawdzić na pierwszym lepszym serwisie pogodowym. Przy dobrych wiatrach Teneryfę możesz już mieć od 1699 złotych, Itaka ma ją nawet w hitach tygodnia więc sprawdź jeśli dalej marzysz o wakacjach w przyjemnych klimatach, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: wakacje listopad 16.10.09, 13:11 Również o tej porze Egipt polecam. Sama byłam i wiem co mówię Trzeba się pozytywnie nastawić i nie myśleć o niczym innym tylko o wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalamata Re: wakacje listopad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 20:46 Daj sobie spokój z tym banalnym, tanim Egiptem. Zobacz kto lata do Egiptu. Chcesz z tymi ludźmi podróżowac i siedzieć przy basenie? Leć wszędzie z wyjatkiem tego wyświechtanego i zmęczonego Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: wakacje listopad 20.10.09, 22:16 Ja zanim zaczęłam jeździć na wakacje to jednak pytałam znajomych o to gdzie i z kim oni jeździli. Najchętniej polecali mi tui i Alfe Star, wystarczyło poszperać po biurach Odpowiedz Link Zgłoś