siyasa 19.08.10, 15:12 Witam, wybieram się na kilkanaście dni do Hiszpanii i Portugalii. Możecie polecić operatora komórkowego z tanim roamingiem w tych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bright_witch Re: Tani roaming w UE 23.08.10, 12:36 Byłam w Grecji i wzięłam ze sobą specjalnie do tego celu zakupiony starter Heyah. Mają dobre stawki roamingowe w całej UE - 99 gr za połączenie wychodzące i 59 za odebrane. Mój operator nie mógł mi tego zaoferować, więc skorzystałam chwilowo z innej opcji i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
siyasa Re: Tani roaming w UE 26.08.10, 04:39 To naprawdę dobra opcja, nie wiedziałam, że roaming może byc tak tani i co najważniejsze, obejmuje całą UE, a na tym mi właśnie zależy najbardziej. Aktywacja jest bezpłatna? Odpowiedz Link Zgłoś
bright_witch Re: Tani roaming w UE 27.08.10, 16:59 Uruchamiasz ofertę bezpłatnym kodem - *100*49# Mbank też obejmuje parę krajó w UE swoją ofertą, ale oni na odpalenie cennika mają opłatę 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś