Gość: Krystek IP: *.tvk.torun.pl 04.06.06, 06:54 Kto był w hotelu Caprici? Jaka ocena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Hotel Caprici-wyszukiwarka nie gryzie 04.06.06, 11:11 poszukaj bo juz bylo pisane o h.Caprici w Santa Susanna, -nie sprecyzowales miejscowosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kfrystek Re: Hotel Caprici-wyszukiwarka nie gryzie IP: *.tvk.torun.pl 04.06.06, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: Hotel Caprici-wyszukiwarka nie gryzie IP: *.tvk.torun.pl 04.06.06, 13:47 Wiem, że wyszukiwarka nie gryzie. Ugryść może niegrzeczna odpowiedź. O hotelu wiem sporo. Chciałaem poznać opinie tych co tam byli. Chodzi o Caprici w Santa Susana. I to rzeczywiście moje niedopatrzenie. Przykro mi, że tylko tyle się od Ciebie dowiedziałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Hotel Caprici-wyszukiwarka nie gryzie 04.06.06, 14:25 Gość portalu: Krystek napisał(a): > Wiem, że wyszukiwarka nie gryzie. czyzby? >Ugryść może niegrzeczna odpowiedź. tak smao jak zakladnaie watku na temat, ktory juz byl poruszany. >O hotelu wiem sporo. Chciałaem poznać opinie tych co tam byli. Chodzi o Caprici w Santa Susana. I to rzeczywiście moje niedopatrzenie. Przykro mi, że tylko tyle się od Ciebie dowiedziałem. nie bylam w tym hotelu, ale nagminnie korzystalam z jego plazy-duza, szeroka , cisza i spokoj. Z tego co slyszalam od osob, ktore byly w tym hotelu to same pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackowski Re: Hotel Caprici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:40 Bylem tam z zona i corka 3 lata temu. W porownaniu do innych hoteli na Costa Brava: (1) jedzenie (zwlaszcza obiad i kolacja) bardzo dobre, a poza tym 'zorganizowane' (nie wpuszczają wszystkich 'jak leci', tylko szef sali wskazuje stolik dla rodziny), (2) pokoje - nieco ponizej standardu (czystosc i wyposazenie) innych hoteli 3-gwiazdkowych. Inne minusy: (1) halasy dochodzace z imprez muzycznych organizowanych w innych hotelach zlewaja sie w niezbyt przyjemna kakofonie, (2) na 10 dni pobytu w hotelu udalo sie nam RAZ bez problemu zdobyc lezaki nad basenem, (3) zdarzaja sie problemy ze znalezieniem miejsca do parkowania samochodu. Plusem jest fajna (jak na Costa Brava) plaza (za kanalem, a nie ta tuz przed hotelem). Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Hotel Caprici 05.06.06, 23:06 co prawda to nie Costaw Brava, tylko cCosta del maresme, ale co do innych informacji mogę się zgodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: Hotel Caprici IP: *.tvk.torun.pl 08.06.06, 17:42 Dziękuje za wyczerpujaca opinię, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś