xemu 30.01.08, 20:36 Wybieramy się w te wakacje do Włoch i Francji po raz pierwszy na kempingi Eurocamp. Prosze o rady co zabrać jadąc do mobila? Np. pościel etc. Będę wdzięczna za wszelkie rady i opinie o Eurocampie i mobilach. dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psg Re: Eurocamp IP: 89.174.67.* 05.02.08, 11:31 Ja bylem w Holandii rok temu i nie moge powiedziec zlego slowa, no moze poza cenami w sklepach na terenie campingu.Jesli chodzi o samo zakwaterowanie to bez zarzutow, oczywiscie dosc ciasno (27m2) ale czysto i zadbanie. Do przykrycia są koce, cieple i na pewno wystarcza, zadje sie bez poszewki, trzeba informowac ze gaz w butli przydomowej sie skonczyl i od razu napelniaja. Sztucce garnki patelnie na wyposazeniu, mielismy wlasne reczniki, weranda funkcjonalna, na sniadanka w sam raz, miejsce na jedno auto przy domku. Nasz chyba nazywal sie Verona. Generalie w porzadku, oczywiscie raczej do nocowania glownie niz spedzania wolnego czasu Udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta z głogowa Re: Eurocamp IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.02.08, 15:08 Gratuluję wyboru! W tym roku po raz pierwszy nie jedziemy z Eurocampem, a szkoda.... Co warto zabrać? Na pewno powłoczki na pościel( pościel jest+ dodatkowo koce, ulubione kubki i coś na komary. Wszystko jest dostępne na miejscu- gry planszowe dla dzieci i dorosłych ( najczęściej po angielsku i niemiecku), karty. Nie ma też kieliszków do wódki ( tak na marginesie, dla niektórych to ważne. Proszę pytać, chętnie odpowiem, wierzę, że urlop na pewno będzie udany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkg Re: Eurocamp IP: 195.205.147.* 20.03.08, 16:08 upisałam się już ile wlezie po zeszłorocznym wyjeżdzie z Eurokampem i z lenistwa odsyłam do portalu wakacje pl, gdzie zamieściłam moje wypociny: forum.wakacje.pl/nogdy-wiecej-hoteli-czyli-krotka-relacja-z-pobytu-w-762349.html&szukaj_w=body&select=eurocamp&sort=#ftw. Odpowiedz Link Zgłoś