Dodaj do ulubionych

Triada 7+7 Hiszpania

30.05.08, 13:58
Witam.
Wybieramy się z narzeczoną w podróż poślubną do Hiszpani. Był ktoś z
traiadą na takiej wycieczce? Jak się spisali jako firma? Jak z
obiadokolacjami podczas objazdu można sie na jeśc czy lepiej samemu
się stołować? Jeżeli macię jakieś inne uwagi to chetnie poczytam.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: Triada 7+7 Hiszpania IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.06.08, 19:00
      Jakiś czas temu (całkiem niedawno) na takiej wycieczce z Triadą była moja
      koleżanka. Wyjeżdżamy zwykle razem ( nie z Triadą) ale wtedy ja nie mogłam
      pojechać i była w innym towarzystwie. Powiedziała że już nigdy więcej z Triadą
      nie pojedzie. Hotele na trasie przejazdu brudne, zaniedbane, okna jednego z
      hoteli wychodziły na bardzo ruchliwą trasę, a hotel znajdował się w przemysłowej
      części miasta, nikt z grupy nie zdołał zmrużyć tam oka, ponieważ pod oknami
      przez całą noc jeździły ciężarówki. Innym razem udało się przekimać, ale na
      śniadanie hotel zafundował im śniadanie w postaci bułek po 1 szt i do bułek
      "podali" margarynę wprost z plastikowych pudełek. To tego jeden nóż na cały
      stół. Jak widać Triada wynajmuje hotele za nędzne grosze fundując "super"
      warunki turystom. Co do organizacji to ciągły pośpiech, brak wolnego czasu.
      Pilot bardzo przeciętny, nijaki.
      Ogólnie była bardzo niezadowolona, reszta grupy również. Jak podnieśli krzyk i
      zaczęli reklamować usługę jeszcze będąc w Hiszpanii dodatkowo zorganizowali
      grupie wycieczkę podczas pobytu.
      Reasumując - jeżeli nie chcesz mieć zepsutej podróży poślubnej nie ryzykuj i
      zapłać wycieczkę w innym biurze. Podróż poślubna ma być niezapomniana i nic nie
      powinno Ci jej popsuć. Wiem z doświadczenia (dużo podróżuję) że można za cenę
      wycieczki w Triadzie znaleźć fajne i dobrze zorganizowane wyjazdy z solidnymi
      biurami. Najbardziej jednak polecam wyjazd zorganizowany indywidualnie.
      Miłej podróży poślubnej i wszystkiego najlepszego.
      Kaśka
    • Gość: szarmanek74 Re: Triada 7+7 Hiszpania IP: 213.92.80.* 22.09.08, 09:38
      właśnie wróciłem z hiszpani objazdówki triada , jeśli chodzi o
      objazd ok. przewodnik p.Burakowska ok. pobyt porażka - nie chce
      więcej triady! hotel all inclusive montemar syf , wybrzeże miało byc
      costa brava było costa maresme triada w folderze kłamie , większośc
      ludzi wolało siedzieć w basenie, rezydentke p.Towarek widziałem 3
      razy - przy omówieniu pobytu w drugi!! dzień, wieczór przed wyjazdem
      troszku wypitą hehe i na dowidzenia. wrazie pytań chętnie odpowiem
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka