Gość: jzzz Re: Loteria PLUSA IP: *.strefa.com 08.11.09, 20:32 Naciąganie i oszustwo. Powinien przyjżeć się temu prokuratura.Osoby które wygrały to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 21:35 losowane według regulaminu mieszkanie jest losowane w poniedziałek, zwycięzca informowany następnego dnia telefonicznie i musi odebrać telefon żeby nagrodę dostać. skąd plus zna dane zwycięzcy już dzisiaj: 2009/11/09 Mateusz K. Borne Sulinowo Mieszkanie, powinno to być wiadome jutro, ta loteria to wielkie oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 21:43 Przecław to jakaś mała mieścina i dwie osoby wygrały Ewa J i dariusz J, Dołuje to wies oddalona o ok 10km - 1 osoba, czyżby rodzina? Wątpię, że to uczciwe, a jeżeli tak to gratuluję zwycięzcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina 2 Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 21:45 według regulaminu mieszkanie jest losowane w poniedziałek, zwycięzca informowany następnego dnia telefonicznie i musi odebrać telefon żeby nagrodę dostać. skąd plus zna dane zwycięzcy już dzisiaj: 2009/11/09 Mateusz K. Borne Sulinowo Mieszkanie, powinno to być wiadome jutro, ta loteria to wielkie oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:44 oj może się dodzwonili wcześniej , czepianie sie, żeby czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Loteria PLUSA IP: *.strefa.com 13.11.09, 15:07 Wysłałem chyba z 10 esemesów , ciągle piszą że już biorę udział w losowaniu i żądają następnych i następnych.To zwykłe oszustwo , sterowane przez cwaniaków w krawacikach.Wy pazerne gnoje powinno zająć się wami prokurator.Wasze wygrane to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Loteria PLUSA 13.11.09, 16:14 O kurczaki, kolejny/kolejna zawiedziona musi się wyżalić. >> Wasze wygrane to fikcja. A to co, niby fikcja: moto.allegro.pl/item811621485_bmw_116i_sprzedam_lub_inne_propozycje.html www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10174467 moto.allegro.pl/item802884257_bmw_116i_nowy.html itd., itp. 10 esów to trochę mało, tak czy inaczej życzę powodzenia w losowaniu nagród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Loteria PLUSA IP: 80.87.39.* 13.11.09, 18:42 a ja doatałam dzisiaj wiadomosc brzmiaca: "kwit o przekazanie 300tys zł czeka na podpis, prosze wysłac ssms KWIT na 7410 uprawniajacy do odbioru nagrody, pozdrawiam prezes loterii." i teraz nie wiem co zrobic ;]dostał ktos podobnego smsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Loteria PLUSA IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 22:39 Gwarantuje Ci że wszyscy dostali takiego smsa. Mam 2 telefony w plusie i na oba zawsze przychodzą identyczne smsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGOREK3 [...] IP: 83.2.24.* 01.12.09, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Loteria PLUSA IP: 78.8.137.* 05.12.09, 16:47 ciekawe dlaczego znowu lista zwyciezcow nie jest uzupelniona ? braklo znajomych i musza znalezc ? :) www.loteriaplusa.pun.pl/viewforum.php?id=3 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejtx Re: Loteria PLUSA 14.12.09, 02:42 Zaglądam do tego wątku co jakiś czas i dobrze się bawię.Naiwność i nic poza tym.Czym Wy się jeszcze łudzicie?Wasza sprawa co robicie ze swoimi pieniędzmi, ale nikt Was nie zmuszał do wysyłania sms-ów więc w czym problem?Gubi Was pazerność i chęć posiadania.Większość z Was nie dała by biednemu dziecku na chleb, bo nic byście z tego nie mieli, ale wystarczy roztoczyć przed Wami wizję posiadania i już kasa się sypie, a potem zdziwienie, że nic z tego się nie zyskało.Tego typu loterie wykorzystują właśnie ludzką pazerność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Loteria PLUSA IP: *.multimo.pl 13.11.09, 22:50 Zadzwoń do prezesa Bauca i pogadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzz Re: Loteria PLUSA IP: 78.8.138.* 03.12.09, 13:20 ja juz z 5 takich dostalem www.loteriaplusa.pun.pl/viewforum.php?id=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Loteria PLUSA IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.09, 13:47 Ja mam 336 mln punktów. Maksymalna ilośc punktów za 1 smsa jaką dostałem to 1,5 mln punktów. Obecnie mam 600 tyś za jednego smsa. I nadal nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Loteria PLUSA IP: 77.223.235.* 06.12.09, 11:41 Dostałem 20 takich wiadomości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:02 Gra jest nie uczciwa, przyznawanie punktów zależy od komisji, która przyznaje punkty według własnej zasady. Nie ma określonych zasad w regulaminie co do wysokości przyznawania punków. Jak chcą to przyznają tyle ile im się podoba. W ten sposób kontrolują kto ma wygrać i ile mu przypisać punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość gwóżdż Re: Loteria PLUSA IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.09, 13:39 Z Szulerami nie warto grać, to oni mają wszystkie asy w rękawie a my stawiamy w ciemno i już przed rozdaniem kart jesteśmy przegrani. Czy ma ktoś kolta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość gwóżdż. Re: Loteria PLUSA IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.09, 14:27 " DLA ELIZY " ale nie ten piękny utwór, który uwielbiam. Przegrałem z nieuczciwymi,trudno, muszę się z tym pogodzić,ale postanowiłem że już na taki lep mnie nie wezmą i tylko czekam do końca umowy,albo i nie i więcej ani grosza nie dam oszustom zarobić. A te esemesy o treści: Tu Komisja Nagród pieniężnych.wzywamy posiadacza numeru 66....... do wysłania sms TERAZ na 7410. Protokół wydania nagród czeka na właściciela! (4,88zł z VAT),niech im w nocy spać nie dadzą i oby doczekali się należnej za oszustwo sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxx Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 16:43 Mam dla Was zabawe. Oto dwa adresy loteriaplusa.pl/zwyciezcy oraz www.loteriamokate.com.pl/lista.php Znajdz elementy podobne lub takie same jesli chodzi o imiona i miejscowosci znajdujace sie na obu listach. Pocieszmy sie chociaz tak bo jak widac zawodowi ogrywacze opanowali wszystkie promocyjne loterie a Ty drogi Janie Kowalski ktory wyslales sms za 4,88 ludz sie ze moze wygrasz. Wygrywaja klany inwestycyjne. Mysle ze po tej promocji Plusa organizatorzy powinni cos przemyslec na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-mariusz81 Re: Loteria PLUSA IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.11.09, 17:26 Gram już prawie dwa miesiące i tylko naciągają na kasę bydlaki!!! Mam już zebrane 1313458 losów w tej śmiesznej loterii. Przecież to nie jest mało!!! Prawie trzy stówy puściłem tym złodziejom i NIC! Codziennie wysyłam sms-y łudząc się że cokolwiek wygram. Nie stać mnie na nowe auto, kasy też nie za dużo Do tej pory moją najwyższą wygraną w totka było 60zł, w innych loteriach nic,a w tej jakieś gó...ane czasoumilacze wciskają. Boże jaki człowiek jest glupi, ale wciąż istnieje takie coś jak nadzieja. Tylko ciekawi mnie czy podane nazwiska zwycięzców są prawdziwymi, czy wciskają ludziom kit. Jak macie podobne uwagi to piszcie na numer 603261196. Ciekawe ile takich osób jak ja zrobili na cacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Loteria PLUSA IP: *.tvk.torun.pl 16.11.09, 12:26 gram 3 miesiace mam 12789956 przepuscilam 1400zl i nic nie wygralam to zlodziejstwo nie dajcie sie nabrac a esemesy przysylaja codziennie tej samej tresci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 21:54 a najlepsze w tym wszystkim jest to ze mozna wysyłac puste sms-y lub pisac co przyjdzie do glowy a i tak dostaje sie extra losy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:41 Śmiech na sali to na 100% nie loteria Pan Dariusz S. z Przecławia jest również obecny na liście zwycięzców w Loterii Mokate - która jest dokładnie na tej samej zasadzie. powinno byc jeden los jeden sms - szkoda ze normalni zjadacze chleba nie maja szans na wygrana - wszystko jest dla tych co są dziani - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxx Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 02:27 ... a i Pawel D z Gorzowa Wlkp nie chce byc gorszy i w Mokate tez juz cos zawinal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotek Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 11:59 ludzie latami grają w lotto i nikt sie nie skarży, że nie wygrał i nie zlicza ile przepuścił pieniędzy, a tu myślisz, że ilośc wysłanych smsów przełoży sie od razu na nagrody. w loterii jak w każdym losowaniu nagród trzeba mieć trochę farta, żeby padło na ciebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krematorium Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 14:36 A pro po dalszego wątku wygrywających w tej loterii ,spójrzcie na listę zwycięzców w nowej loterii jednej z kaw i zobaczcie kto tam już wygrywa nagrody:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Loteria PLUSA IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 14:58 Tam zasady są identyczne jak w tej loterii czylu naciaganie na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 19:58 hehe mi tez przysłali sms " do Pani/Pana z numerem ......(i tu mój nr )Alfa za 130 tys zł przygotowane jest do odbioru. Czekamy na sms ODBIÓR na 7410-info czeka masz 30 min" Czy z tego sms-a nie wynika że wygrałam? wysłałam następnego i oczywiście zwiekszyły mi sie szanse na wygraną a jak wyśle jeszcze następnego sms-a to będe miec jeszcze więcej szans normalnie to jest oszustwo i ciekawe czy ich nie można pozwać do sądu za takie nabijanie w butelkę piszą że się wygrało a potem jakby nigdy nic okazuje się ze to tylko po to żeby namówić kogos do wysłania następnego sms-a ale my się na to niestety nabieramy ech;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regulamin poczytaj regulamin tłumanie IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:14 Poczytaj regulamin loterii zanim zaczniesz pisać farmazony na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy gość Re: Uwagi doświadczonego IP: *.promax.media.pl 25.11.09, 20:22 SAM OCEŃ czy loteria jest uczciwa. Nie jestem zawodowym graczem, w zasadzie pierwszy raz w czymś takim uczestniczę, uczyłem się szybko, doświadczenie błyskawicznie rosło. Zainwestowałem dotąd ok.2000 zł, mam prawie 40 mln losów, nic nie wygrałem. Poza udziałem zawodowych graczy w zasadzie resztę przewidziałem. Zagrałem dużo w pierwszych dniach. Efekt- w tych dniach w regulaminowych godzinach losowania dwukrotnie otrzymałem telefony, które natychmiast odebrałem, w eterze cisza i po kilku sekundach rozłączenie. Natychmiast oddzwaniam, nikt nie odbiera. Nigdy wcześniej z taką sytuacją się nie spotkałem. Telefony były z plusa. Wtedy nie byłem jeszcze doświadczony i nie udało mi się ustalić czy były to telefony od organizatora. Nie wiem czy z takimi sytuacjami spotkali się inni uczestnicy?. Dzisiaj jestem mądrzejszy i wiem, że szanse na wygraną mają prawie tylko "majętni inwestorzy". Prawdopodobieństwo wygrania przez zwykłego uczestnika jest bliskie zeru. W kogo uderza loteria plusa - w naiwną i wierną masę abonentów plusa. Im więcej z nich odejdzie do innego operatora tym większa szansa, że plus następnym razem zagwarantuje od samego początku uczciwe reguły konkursu. Płacę od lat rachunki i mam prawo oczekiwać wzajemnej uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Uwagi doświadczonego IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 21:42 Jeśli rzeczywiście dzwonił organizator konkursu oznacza to, ze jest to jedno wielkie oszustwo. Trza by sprawdzic do kogo należą te numery telefonów. MOże są gdzieś w książce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy gość RE: Do Czesiek IP: *.promax.media.pl 26.11.09, 09:12 Witam. Wtedy sprawdzałem, nie było tego numeru. Może ktoś zna nr tel. z którego organizator dzwoni do wylosowanego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 13:12 tu puscilas 1400 ci co wygrywaja zapewne co kolo 10000 albo i wiecej nie czytalas slynnych artykulow o lowcach nagrod tym bardziej ze miejscowosci i osoby (nazwiska) to pewni malrzenstwa albo rodzina (podejrzewam ze zawodowi szybko wyczaili jak szybko w jaki sposob wygrac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: openminded Przeczytaj! zwycięzcy IP: 83.238.209.* 25.11.09, 15:58 analogie inicjałów i miejsca zamieszkania: Bartosz P. Warszawa Alfa Romeo 23/09 Bartosz P. Warszawa Mieszkanie 28/09 2009/09/22 Maciej R. Włocławek Alfa Romeo 2009/10/27 Beata R. Włocławek Alfa Romeo Brera 2009/10/01 Przemysław P. Stargard Szczeciński Alfa Romeo 2009/11/20 Janina P. Stargard Szczeciński Alfa Romeo 2009/10/06 Wojciech K. Poznań Alfa Romeo Brera 2009/10/30 Magdalena K. Poznań Alfa Romeo Brera 2009/11/10 Adam K. Poznań Alfa Romeo Brera 2009/09/25 Ewa J. Przecław Alfa Romeo Brera 2009/10/16 Dariusz J. Przecław Alfa Romeo Brera 2009/10/29 Andrzej D. Młynki Alfa Romeo Brera 2009/11/04 Jolanta D. Młynki Alfa Romeo Brera 2009/10/13 Wojciech C. Katowice Alfa Romeo Brera 2009/10/23 Aneta C. Katowice Alfa Romeo Brera Cóż, nie chcę nic sugerować, i oczywiście można powiedzieć przypadek.. eh ale czy na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZEGORZ Re: Przeczytaj! zwycięzcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 17:46 Witam ja dostalem 3 esy zkturych wynika jasno rze wygralem cytuje[PROSIMY O PILNY KONTAKT W SPRAWIE WYGRANEJ W LOTERI PLUS WYSLIJ KONTAKT NA 7410PODAMY SZCZEGULY]szkoda tylko rze w esach ale dziwi mnie to irz ani operator ani organizator niepotrafili mi odpowiedziec na pytanie czy operator ma prawo wysylac tak bledne smsy pewnie sprawdzajom co dzien co kto tu pisze i usuwajom co niekture bo wstawilem wczoraj rzeby na forum odpowiedzieli i ktos mi to usunol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani z Polskiego Re: Przeczytaj! zwycięzcy IP: 198.36.87.* 01.12.09, 20:12 Grzegorz ty na pewno nie masz szans na wygraną ponieważ przedszkolaki nie mogą odbierać nagród a twoja pisownia wskazuje na to że masz maksymalnie 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi77ga Re: Przeczytaj! zwycięzcy IP: 88.199.113.* 06.12.09, 14:44 Mnie po raz pierwszy wkręcili w tę grę. Dziś przekonałam się, że kłamią i nie zaliczają tych dodatkowych głosów, do kupienia których namawiają /a raczej molestują/. Mieli mi do puli dodać 500 tys. szans za sms z hasłem BON i cisza po moim sms. Jedna szulernia i nic więcej. Dobrze się bawią za nasze pieniążki. No i był to dla mnie ostatni raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi77ga Re: Loteria PLUSA IP: 88.199.113.* 06.12.09, 14:50 Ja też wydałam większą forsę. Ale chyba coś za mało tej forsy Ci wyszło. Jeden wydatek to kupno karty, drugi smsy /po 4,88/, a trzeci ciągłe ładowanie komórki. Ja straciłam złudzenia, bo na dodatek przekonałam się, że oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZSIEK Re: Loteria PLUSA IP: *.elpos.net 08.12.09, 15:16 JA JUSZ WYSŁAŁEM OK 80ZŁ I NIC TO OSZUSTWO TYLKO OTRZYMUJE SMS TAKIE SAME ZE WYGRAŁEM TO 10TYŚ,30TYŚ,50TYŚ I CO FIGA!!! .A JESTEM JUSZ 0K 7LAT STAŁYM KLIJĘTEM PLUSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Loteria PLUSA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.09, 04:05 Jedno wielkie oszustwo. nieformalna strona o loterii www.loteriaplusa.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 18:55 Totalna bzdura mam juz 18.930.268 losów i zero szans. Odpowiedz Link Zgłoś
bawor10 Re: Loteria PLUSA 12.12.09, 21:39 dokładnie nie masz szans , w erze było podobnie szkoda że ludzie tak szybko zapominają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika gra dla naiwniaków - nie nabierajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 19:04 niestety żadnych szans dla niezawodowców, gdzieś wczesniej była lista wygrywajacych, to nie przypadek te inicjały nazwisk i te same miejscowosci, tylko zawodowi gracze, mężowie, zony, bracia itp,którzy już pewnie mają nagromadzone miliardy losów, jak nie więcej, ja dostaję teraz codziennie smsy , że dają mi 10 mln losów - paranoja, wczesniej aby uzyskac 1 mln wysyłałam kilkadziesiat smsów - i na tym skończyłam, gdzie jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: gra dla naiwniaków - nie nabierajcie się! IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.09, 03:19 Ludzie to jest najbardziej bandycka firma na rynku nie wysyłajcie smsów na ten konkurs bo naprawde niewarto przeczytajcie dokładnie regulamin a zrozumiecie o co tu chodzi wygrawają tylko ci którzy ślą smsy cały czas słyszałem że jesli nie zainwestujesz najmniej 20 tyś zł nie masz na co liczyć.a operator będzie was karmił ciąglę smsami żebyście wydawali kasę. PLUS ZŁODZIEJSKA KORPORACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: gra dla naiwniaków - nie nabierajcie się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 08:37 w dniu finalu plus przegial mozna bylo dostac nawet 100mln losow to ciekawe ile dawali tym co mieli po kilkaset milionow pkt ciekawe czy milionik zgarnie kto juz widniejacy na liscie podejrzewam ze zawodowi od piatku nabawlili sie odciskow na palcach !czekamy na zwyciezce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gra dla naiwniaków - nie nabierajcie się! IP: *.mofnet.gov.pl 15.12.09, 10:30 Dobrze mówisz, ja w ciągu ostatniej godziny zebrałam 13 500 000 000 (dobrze czytasz- miliardów)losów do 45 000 000( milionów) które miałam wcześniej i jak do tej pory pies z kulawą nogą się do mnie nie odezwał. Wyobraż więc sobie ile miliardów losów musieli mieć zwyciężcy nagród?. W mojego rejonu 3 osoby z jednej rodziny zgarnęli 3 Alfy. Wtopiłam ok. 2 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: gra dla naiwniaków - nie nabierajcie się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.09, 11:58 a nie wiesz ile oni zainwestowali ze zgarneli az 3 auta? a mozna wiedziec jaka miejscowosc? ciekawe czemu zwlekaja z podaniem kto zgarnal milion a moze wogole nie podadza i kto zgarnal nagrode specjalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Loteria PLUSA IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 11:13 Na pocieszenie powiem wam, że miałem 54,7 mld punktów i nic nie wygrałem:) Tak bywa w takim hazardzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio9a Re: Loteria PLUSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 20:43 Do mnie zadzwoniła facetka z Loteri Plusa i mi powiedziała że wygrałem Samsuga Aville bo mnie wylosowali i żebym zgłosił się po odbiór do najbliższego plusa o co w tym chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Loteria PLUSA 29.12.09, 19:00 artykuł o tym kto i jak wygrywa w tych loteriach: www.wprost.pl/ar/167515/Jak-wygrywac-konkursy/?O=167515&pg=0 eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Loteria PLUSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 09:35 pierwsi zwyciezcy juz sie pojawili w loteri orange, oczywiscie Pawełek z Gorzowa juz jest liscie zwyciezcow - w plusie tez zgarnal auto, w mokate chyba z zonką wygral 2 fiaty - smiech te loterie ludzie nie powinni wys smsow zeby orage poszlo z torbami i zeby nie zwrocil sie koszt zakupu, to jest nie sprawiedliwe ze ktos kto nie ma kasy nie moze wygrac. chcialbym sie dowiedziec czy chodziaz jedna osoba z list zwyciezcow czy orange czy plus wyslala np 5 smsow i wygrala Odpowiedz Link Zgłoś