Dodaj do ulubionych

abonament orange

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 13:06
zastanawiam się nad przejściem na abonament, mój pierwszy bo do tej pory tel
na kartę? Warto.. trochę boję się umowy długiej bo nigdy nie byłem związany
żadną lojalką. Ale opcje abo za 55 pln które oferują mi w salonie wydają się
być opłacalne.
Obserwuj wątek
    • Gość: vgf Re: abonament orange IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.09, 13:15
      żecze miłego rozmawiania, dla mnie to syf i tyle.
      • Gość: barney Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 14:39
        może dla Ciebie to syf, dla mnie 150 minut w abo, 3 darmowe prezenty i stawka
        29gr za abo w wysokości 55pln wydaje się atrakcyjną stawką. Ale nie byłem w abo
        nigdy. Zastanawiam się jeszcze nad rarka plusa ale tam z kolei nie można
        wymieniać minut na smsy.
        • przemek.komorowski Re: abonament orange 20.10.09, 14:48
          zacznijmy od tego:
          1) jaką kwotą, średnio, miesięcznie doładowywałeś swoje konto
          2) czy jest jakaś sieć do której wykonywałeś dużo połączeń
          3) czy jest jakiś numer z którym dużo rozmawiałeś, w jakiej sieci?
          • Gość: sewdfhjl;l [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.09, 20:04
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: 802.11n Re: abonament orange IP: 217.98.20.* 20.10.09, 15:22
          W prepaidzie (29 gr/min) za 55 zł będziesz miał 190 min.
          • Gość: barney Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:45
            no a tu mam 150 ale są jeszcze prezenty które też trzeba liczyć, co może dać
            łącznie około 500minut po sieci a ja głównie właśnie dzwonię do dziewczyny w
            orange.
            • Gość: nbo Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 15:21
              Za doładowanie 100zł w nowym orange go masz stawkę 29groszy do w3 i na 2
              miesiące 1200minut do wybranej osoby w orange.
              • Gość: barney Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 10:43
                To ja wiem o tej promocji ale to musiałbym za 100pln doładowywać a to sporo i
                nie potrzebuje aż tyle. 55 to nie jest duża kwota i wydaje mi się że za tą cenę
                nie znajdę nic lepszego na rynku. Jeśli co jest to podrzućcie.
                • Gość: abc Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:19
                  Doładowanie 100 90zł na allegrze.

Ładujesz raz na jakiś czas. Przez 2 miechy masz 1200minut to dziewczyny. Jak
                  wygadasz 1200 to masz stawkę 20gr do dziewczyny i 29groszy reszta. Czyli możesz
                  ładować raz na 4miesiące np.

Jak nie orangutan go, to pop. 3grosze do dziewczyny.

Pchanie się w abonament na 2 lata moim zdaniem nie ma najmniejszego sensu. Choć
                  niektórzy np. myślą, że abo = oznaka dorosłości
        • Gość: do autora [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.09, 20:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xxx Re: abonament orange IP: *.toya.net.pl 22.10.09, 11:35
      jesteś pewien, że chcesz? mnie od kilku miesięcy orange atakuje telefonami z
      propozycję przedłużenia umowy, właśnie za 55zł
      co z tego, że jest tam 150 minut gdy do playa już tylko 75

jak jesteś zadowolony z karty i masz telefon to się lepiej zastanów, ja właśnie
      z abonamentu w Orange uciekam i chyba przeniosę numer na kartę w Playu, jedno
      doładowanie umożliwia wykonywanie rozmów przez rok, minuty, sms, mms i internet
      jest tańszy niż w Orange, żona ma Playa i ma zasięg lepszy niż ja w Orange

chyba, że masz całą rodzinę w orange i prezent w postaci dodatkowych minut w
      weekend do orange ci sie przyda, zobacz gdzie dzwonisz i porównaj ceny tych
      połączeń w różnych abonamentach i wtedy zobaczysz co ci sie opłaca
      • Gość: gosc Re: abonament orange IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.09, 13:59
        Ja jak dzwonie to nie pytam w jakiej sieci jest osoba do ktorej mam
        sprawe czy chec zadzwonic. Malo tego ile osob zmienilo operatora na
        PLAY a numery maja innych sieci.

Ja mam PLAY i uwazam, ze jest ok.
        To jest moje zdanie.
      • Gość: barney Re: abonament orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 14:02
        Wiem że jest do play 75 minut. Ale play ma 2mln klientów a Orange 13mln. A ja
        właśnie większość znajomych mam pomarańczy a do play dzwonie sporadycznie. Stąd
        analizuję ta ofertę pod kątem połączeń wewnątrz sieciowych. Prezenty które dają
        mimo że do orange to mi pasują w sumie. Karta zła nie jest, wiele pakietów i
        bonusów ale telefon mam już stary i bym zmienił i kusi mnie Avila żeby ją wziąć.
        • Gość: xyz Re: abonament orange IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 23:55
          Właśnie zamierzam podpisać umowę z orange na abonament na tel stacjonarny i komórkowy za 69 zł bez limitów. Szczerze mówiąc wydała mi korzystna do tego stopnia, że postanowiłam zasięgnąć opinii kogoś kto już ma to za sobą i doświadczył ewentualnych (nie)miłych konsekwencji.
          • orangeekspert1 Re: abonament orange 17.07.13, 15:04
            @xyz, gorąco polecam Plan Bez Ograniczeń. Daje naprawdę dużą swobodę w korzystaniu z telefonu stacjonarnego. Pamiętaj, że cena 69 zł obowiązuje przy umowie na 24 miesiące.
          • Gość: Aga Re: abonament orange IP: *.play-internet.pl 25.06.14, 21:36
            mam telefon stacjonarny na abonament za 69zł no limit fajna sprawa jestem zadowolona polecam
            • skyfall001 Re: abonament orange 26.06.14, 09:50
              Osobiście nasłuchałem się zbyt wielu negatywnych opinii na temat tego operatora, by korzystać z jego usług. Przed braniem jakiejkolwiek oferty, najlepiej dokładnie sprawdź jej regulamin, ponieważ pracujące w salonach osoby lubią ukrywać wiele istotnych szczegółów lub sami się nawet w nich nie orientują...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka