Dodaj do ulubionych

Jaki starter wybrać do komórki?

IP: *.dialog.net.pl 23.03.10, 19:48
Witam. Proszę o poradę w wyborze operatora telefonii komórkowej. Przy czym zależy mi głównie na jak najdłuższym okresie ważności karty oraz połączeniach przychodzących. Będzie to telefon rezerwowy z którego dzwonić raczej nie będe (w drodze wyjątku po uprzednim groszowym doładowaniu ewentualnie) a tylko odbierać. Jakiś czas temu miałem karte z simplusa i w ciągu 2 lat użytkowania doładowałem go tylko raz za chyba 10zł. I właśnie o takie coś mi chodzi. Tyle że patrząc na ofertę plusa w tej chwili ważność na przychodzące to max 270dni ale po doladowaniu za 150zł! Może coś się zmieniło u nich ostatnio? A może okres ważności jest dłuższy niz tak stanowi informacja?
Obserwuj wątek
    • Gość: lakers Re: Jaki starter wybrać do komórki? IP: *.jmdi.pl 23.03.10, 21:04
      play fresh
    • Gość: star Re: Jaki starter wybrać do komórki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 08:50
      bez wątpienia nadal plus jest najlepszy
    • bujaka_jamajka Re: Jaki starter wybrać do komórki? 24.03.10, 09:42
      Zdecydowanie Play Fresh. Po doładowaniu za 30 zł, możesz odbierać połączenia
      przez rok. Ponadto dostajesz darmowe smsy i możesz skorzystać z aktualnej
      promocji-Stan Darmowy.
      • gku25 Play fresh 25.03.10, 09:16

• Gość: 802.11n Re: Jaki starter wybrać do komórki? IP: *.tpnet.pl 25.03.10, 10:51
      Play Fresh, wRodzinie (ale tutaj brak roamingu i obsługi MMS), mBank
      mobile w taryfie promocyjnej (19 gr/min).
      • Gość: madziula Re: Jaki starter wybrać do komórki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:14
        to wszystko zależy od tego do jakiej sieci wykonujesz najwięcej połączeń, gdzie
        masz znajomych itp.
        wtedy wychodzi Ci najkorzystniej, ustawiasz sobie tylko odpowiednie pakiety i
        rozmawiasz czy smsujesz do woli np. w Orange ( nakręcone minuty czy Ty i 3),
        play ma również dobrą ofertę na kartę, tylko ile osób ma tam numer? ja bym nie
        miała za bardzo do kogo dzwonić w tej sieci
        • Gość: tomek Re: Jaki starter wybrać do komórki? IP: 81.219.56.* 25.03.10, 14:36
          @madziula - czytałaś o czym jest ten watek ?
          To ma być nr rezerwowy - w razie wypadku.
          Na ten moment to jedynie Play Fresh, doładujesz za 5zł, a wychodzące i
          przychodzące aktywne są przez 1 rok.
          Pozostali operatorzy mają krótsze terminy - i było tak zawsze, jedyne czego nie
          zawsze robią to odłączanie karty sim - dzięki temu mogą powiedzieć "a my mamy 5
          mln aktywnych kart" - szczegół że mln lub lepiej, to są takie które nikt dawno
          nie doładował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka