jmjelito 13.04.10, 18:29 Czy mieliście problemy z siecią w sobotni ranek? Moi znajomi strasznie narzekali, że nie mogli sie nigdzie dodzwonic z oczywistych powodów. Podobno kulał Plus (ja nie zauwazylem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajny Re: Problemy z siecią w sobote IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.10, 13:19 Potwierdzam był problem z dodzwonieniem sie do osób majacych telefony w Plusie. Dziwi mnie fakt,ze taka siec w sytuacjach o wiekszym natęzeniu ruchu nie radzi sobie z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Problemy z siecią w sobote IP: 198.36.86.* 14.04.10, 13:38 We wszystkich sieciach były przeciążenia bądź tez władza kazała wyłączyć nadajniki aby móc rozmawiać miedzy sobą Odpowiedz Link Zgłoś
jmjelito Re: Problemy z siecią w sobote 15.04.10, 19:41 Jeśli w Orange było to samo to oznacza, ze koledzy z pracy którzy mają właśnie w tej sieci kłamali :)))) > W Orange było to samo Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Problemy z siecią w sobote 16.04.10, 22:49 U mnie wszyscy w Orange i ogólnie była porażka. Odpowiedz Link Zgłoś