Dodaj do ulubionych

Dostałem list z TP SA :-o

IP: *.starnettelecom.pl 17.03.04, 16:02
Napisali, że są bardzo sorry, że jeszcze nie rozpatrzyli mojej reklamacji, bo
mają dużo zgłoszeń, a nowy system cieszy się dużym zainteresowaniem, ble,
ble, ble. Byłem w szoku. W listopadzie zmieniłem taryfę na darmowe... za
styczeń dostałem naliczenie wg standardowego, w lutym w ogóle nie dostałem
rachunku. I tu list z informacją, że się o mnie troszczą i mnie przepraszają.
Łza mi się w oku zakręciła. I nagle! Olśnienie! Wiem, co oznacza skrót TP w
TP SA:

TERA PETENT

Pozdrawiam innych Petentów ;-)
Obserwuj wątek
    • atomowy Re: Dostałem list z TP SA :-o 18.03.04, 13:41
      I znów "zbajerowali" kolejną duszyczkę. ;)

www.cTime.pl
    • Gość: aga Re: Dostałem list z TP SA :-o IP: 195.85.227.* 19.03.04, 06:50
      :)) ja też..........
      • mmaly Re: Dostałem list z TP SA :-o 20.03.04, 15:43
        Nie ciesz się.
        Ja od nich dostaję na zmianę: a to list, ze mnie bardzo przepraszają za zaistniałe nieporozumienia i liczą na miłą współpracę, a to pogróżki, że komornik do mnie zaraz zapuka. A to faktury korygujące, w których mi zwracają pieniądze, a to ponaglenia zapłaty. Sam już nie mam pojęcia, jak wyprostować to, co się między nimi a mną namotało.
    • Gość: rock ...doszły faktury korygujące IP: *.starnettelecom.pl 23.03.04, 08:33
      A wczoraj wyjąłem ze skrzynki faktury korygujące.
      Czy ja jestem w czepku urodzony ?
      • Gość: Abonent z Torunia Re: ...doszły faktury korygujące IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 16:41
        Ja też dostałam faktury korygujące ale po prawie dwóch miesiącach oczekiwania i
        monitowania na czarną linię (czytaj:błękitną). Jednak wyliczenia są tak
        skomplikowane,że są zrozumiałe chyba tylko dla konsultantów z TPSA.Natępny
        rachunek znów zawyżony ale po moim telefonie do czarnej linii natychmiast
        został zmniejszony o całe 108,08zł. Dlaczego trzeba się upominać o swoje.
        SPRAWDZAJCIE DOKŁADNIE FAKTURY I WYLICZENIA BO NAS OKRADAJĄ!!!
        • Gość: Abonentka z Gliwic jeszcze na temat TPSA IP: *.energopomiar.com.pl 25.03.04, 14:04
          Nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać pięciu groszy na temat tych
          OSZUSTÓW.czyt. TP SA
          Ja reklamacje zgłaszam prawie codziennie, tzn. mój mąż bo przecież ja jako żona
          nie jestem abonentem i mimo, że znam hasło na Błękitną, to nic nie załatwię.
          Telefon mamy od stycznia br. Zamawialiśmy abonament socjalny z blokadą 0-700, a
          otrzymaliśmy standardowy bez blokady. Reklamacja zgłoszona w dniu otrzymania
          faktury jest już "załatwiana" ponad miesiąc. Druga faktura również przyszła
          zła. Oczywiście nie mamy zamiaru tego płacić, bo tego nie zamawialiśmy.
          Zgłoszenie, na którym jest zaznaczona wybrana taryfa (przy podpisywaniu umowy w
          telepunkcie) nie do zdobycia. Podobno jest w Opolu, ale nie mam tam co jechać,
          bo tam nas nikt nie załatwi, a Pan w telepunkcie nie poda nam żadnego telefonu
          ani faxu, bo jedyny kontakt ma z Błękitną. Panie na Błekitnej lini to jakieś
          niekompetentne idiotki (to b. delikatne określenie). Mieliśmy awarie telefonu
          (brak sygnału). Mąż dzwoni do Lini, a miły głos pyta: Czy Pan dzwoni z tego
          uszkodzonego telefonu? No ręce opadają. Mam już tego dosyć, a najgorsze, że nie
          ma gdzie pójść i komu dać w mordę, za przeproszeniem, bo działa tylko ta
          PRZEKLETA BŁEKITNA LINIA.
          Może przeczyta to jakiś pracownik tego burdelu...ale czy to coś da?
          Wściekła (jeszcze)Abonentka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka