Dodaj do ulubionych

Nokia E5 - 00. migająca koperta

07.11.10, 13:34
Witam. Zakupiłam wczoraj ową nokię. Siedzę i nie mogę sobie poradzić. Cięgle mi pokazuje na pulpicie na gł. stronie " skonfig mail" i w związku z tym ( tak się domyślam :? ) miga na dole mi mini-koperta. Jak to usunąć i owej poczty nie konfigurować ( nie używam ! ) ? wogóle wyłączyć internet ?
Bardzo prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • aleksandra19811 Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta 07.11.10, 14:59
      już wiem, wiadomosci sim. ale instrukcja obsługi do bani
      • Gość: Grz Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 14:58
        Ten sam problem miałem, długo szukałem gdzie to ustrojstwo wylaczyc...
    • Gość: Franc1 Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 11:51
      Wejdź w ''wiadomości'' - ''opcje'' - ''wiadomości SIM'' usunąć te wiadomości i mrugająca koperta zniknie
      • Gość: Canis Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.net-serwis.pl 28.07.11, 01:24
        Ależ jestem cep:)! Faktycznie, udało się:)! Dzięki. Nie był to mój wątek, ale przeczytałem go, mając ten sam problem i jest ok:)!
        • Gość: MarCysiaw1 Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.nyc.res.rr.com 18.11.11, 02:50
          Haha dzieki kochani juz chcialam odsylAc telefonu bom myslalam, ze ze duty haha
          • Gość: pati Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 19:49
            ten sam problem miałam... hehe dobrze ze przezcytalam ten post bo bym naprawde na to nie wpadła hehe... i po problemie..:)
        • Gość: Lena Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.14, 12:15
          Mam nokię 515 od miesiąca a od dwóch dni miga mi koperta . Nie mam żadnych wiadomości, wszystko pousuwałam, na sim także ,jak to usunąć?
    • Gość: Ralf Re: Nokia E5 - 00. migająca koperta IP: 91.207.49.* 27.11.12, 11:12
      Rzeczywiście działa,bardzo cenna porada .Brawo dla fachowców
    • nuova Re: Nokia E5-00. Instrukcja do bani! 29.11.12, 14:17
      aleksandra19811 napisała:

> Witam. Zakupiłam wczoraj ową nokię. Siedzę i nie mogę sobie poradzić. Cięgle
      > mi pokazuje na pulpicie na gł. stronie " skonfig mail" i w związku z tym ( tak
      > się domyślam :? ) miga na dole mi mini-koperta. Jak to usunąć i owej poczty ni
      > e konfigurować ( nie używam ! ) ? wogóle wyłączyć internet ?
      > Bardzo prosze o pomoc

tyle w temacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka