Dodaj do ulubionych

Dapeng T5000 - prawie jak N8

IP: *.apus-net.pl 26.12.10, 12:11
Witam od ok tygodnia posiadam telefon, Dapeng t5000
TELEFON BYŁ KUPIONY NA ALLEGRO ZA 200ZŁ + 80zł TRANSPORT
Co sądzicie o tym telefonie?
Jak dla mnie wszystko działa jak należy tylko trochę słaby ma aparat i video ;| no, ale czego chcieć od "brata" Noki N8 ;p
Macie jakieś problemy z nim związane? Bo jeszcze wszystkich funkcji nie przeleciałem, bo nawet nie wiem, do czego są ;p
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 27.12.10, 10:43
      Gość portalu: Cashflow88 napisał(a):

> Witam od ok tygodnia posiadam telefon, Dapeng t5000
      > TELEFON BYŁ KUPIONY NA ALLEGRO ZA 200ZŁ + 80zł TRANSPORT
      > Co sądzicie o tym telefonie?

cena adekwatna do możliwości, a co on ma wspólnego z N8? to tak jakbyś porównywał Pandę do Mercedesa
      • Gość: ja Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 IP: *.apus-net.pl 27.12.10, 14:15
        Tylko obudowę ""design ma podobny.
    • kedar0006 Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 20.02.11, 12:44
      Ja też posiadam ten telefon od 4 dni. Nie wiem czy to jest Dapeng t5000 cy Vordon T5000 bo wylicytowałem Vordona a jak ściągnę baterie to na tej nalepce pisze Dapeng, ale wygląda jak Vordon.
      Ogółem telefon mi się podoba jak za taką cenę, ale nie mogę zrobić w nim internetu. Sieć mam w Simplusie, gprs- a włączyłem pakiet wykupiłem, ale gdy włączę opere po czasie wyskakuje błąd, a na starym telefonie i na tej karcie sim net śmiga
      • Gość: ja Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 IP: *.tarnow.mm.pl 18.03.11, 13:32
        vprdon to prawdziwy telefon a dapen to jego niewiele słabsza podrubka vordon jest japonski ale sprzeddawany wszędze a dapoen jest chinski i sprzedawany wszędzie chnczyki robią podrubki kazdego telefonu ale juz za niedługo tez go kupuje
        • Gość: ping peng opREa IP: *.krak.tke.pl 20.03.11, 14:11
          na wszystkich zdjeciach tego chinskiego badziewia jest "Oprea" zamiast "Opera" czy to tez jest w rzeczywistiosci czy tylko na fotkach w sklepowych www
        • Gość: piotr Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 20:40
          o dapengach wszystko jest to i raczej dominuja pozytywne opinie, nie tak jak o Sciphone i9

telchina.pl/viewforum.php?f=24
          • Gość: Mnich Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 IP: *.plastcom.pl 08.10.11, 23:26
            Witam posiadam tel. Dapeng T5000 od prawie roku i jestem bardzo zadowolony, sprawuje się lepiej niż telefony sprzedawane w Polsce, tłumaczenie w telefonie to 70% Opea może być po prostu źle przetłumaczona u mnie jest normalnie Opera, Wi-Fi działa znakomicie, przy czytaniu poczty WP mogą występować kszaki, najlepiej zainstalować najnowszą Opere-mobile i po kłopocie. Trzeba spędzić troche czasu aby rozkminić ten telefon, ale jak sie go rozkmini to jest naprawdę dobra zabawka i solidna. Aplikacje najlepiej pobierać pod Samsung Avile bedzie większość działać. jak coś to podam pare przydatnych rzeczy: kod serwisowy *#3646633# (tylko ostrożnie bo mozna tel. popsuć, można tam ustawiać glośność mikrofonu, rozmowy i takie tam inne bajery.) , przytrzymując kwadrat czyli środkowy przycisk na telefonie włączamy latarkę, przytrzymując w menu ikonkę obojętnie jaką do momentu aż będą drgać możemy ustawiac ikony miejscami jak tylko chcemy nawet na dodatkowy panel. Wi-Fi (WLAN) jak macie w domu neta przez ROUTER to wiadomo jak ustawić wyszukac swoją sieć i wpisać hasło potem już nie bedzie jego żądać.
            A co do tel. Vordon to g..no prawda ze jest japoński to jest to samo co Dapeng po rozebraniu jego jest nazwa Dapeng tylko jak dana firma zamawia hurtowo to mogą sobie zamówić nazwę jaką tylko chcą, ale w środku i tak będzie prawdziwa.
            Sorry za pisownie i błędy ale padam z nóg. Już mnie tu nie będzie więc nie zadawajcie pytań.
            Goooooogle :)
            Rozkmińcie swoje cacka i bawcie się dobrze ,mi trochę czasu to zajeło .
            wszysto z czasem.

Pozdrawiam
            Mnich
    • Gość: dapeng Re: Dapeng T5000 - prawie jak N8 IP: *.sileman.net.pl 07.11.11, 10:39
      ja mam problem z kongiguracja internetu i ogladanie filmow;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka