Dodaj do ulubionych

Play HTC desire

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 20:05
Witam

Htc Desire (jedynka) jest niedostępny w Play od POŁ ROKU!!! (jak się okazuje- źródło poniżej)

Na stonie-jest "zamów przez telefon". KOnsultantka: "chwilowo niedostępny" a kiedy będzie "nie wiem" czyli niedostępny "tak"
W ofercie telefonów dołączanych do abonamentów w punktach -jest. Konsultanci w punkcie nie informują....
To znaczy na zarzut ze nikt wcześniej nie powiedział, informują " ja teraz pana informuję" - Kraków ,Geant, empk... Rozbroił mnie facet swoim prostym podejściem.

Czy Play w ten sposób nie przyciąga sobie klientów na zasadzie "to kupi co innego" ??

Ogłaszam bojko playowej, pasiastej kichy.
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Play HTC desire 10.01.12, 20:13
      Gość portalu: Hatece napisał(a):

> Ogłaszam bojko playowej, pasiastej kichy.

jeśli tak bardzo chcesz ten telefon to kup sobie poza siecią operatorską, w czym problem?
      • Gość: yogi Re: Play HTC desire IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 10.01.12, 22:29
        jak to w czym? jak zwykle w kasie pustka a ochota na zabawke nie przemija.
    • Gość: Jack Re: Play HTC desire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 09:35
      Desire to telefon, który na rynku jest od dosyć dawna - w tej chwili w ogóle stosunkowo ciężko dostępny. Czemu uparłeś się akurat na ten model? W mniej więcej tej samej cenie (np. w abonamencie alll inclusive max 65, desire: 349, desire z: 389) można mieć nowszy i wydajniejszy desire z albo równie wydajną co desire, ale za to wzmocnioną Motorolę Defy. Polecam!
    • akodz Re: Play HTC desire 06.04.12, 11:45
      Nie wiecie, czy jest jeszcze planowana jakaś aktualizacja Androida w tym HTC-ku? Ostatnia zafundowana przez Play w grudniu to 2.2.2, za wiele nowego nie przyniosła...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka