Gość: fiatulek IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:09 Abarth jest na pewno bardziej sportowym autem niż zwykłym samochodem mknącym po ulicach miast. Nowy design jest niekonwencjonalny i ciekawy jestem, co jeszcze ulegnie zmianom :) Pięknie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo1985 Fiat Abarth 500/Grande Punto 17.03.12, 17:12 W każdym aucie liczy się to ile spala, czy ma dużo usterek i cz jest bezpieczny. Moim zdaniem Grande Punto jest bezpieczne i można wykonać nim dużo manewrów na drodze. Co do 500 to za mało miałem kontaktu z tym autem, ale po opiniach widzę, że się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklep Re: Fiat Abarth 500/Grande Punto IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:21 "SS" można w tym przypadku tylko u dealerów tego Abartha wymienić, ale, ale - ma wzmocnione hamulce, które nam nie będą chodziły na prawo i lewo, dzięki czemu rzeczywiście jest bezpieczne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Fiat Abarth 500/Grande Punto IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:14 Abarth 500 "wymiata" na drodze. Widać, że to auto typu Sporty -> 206 Nm przy 3 000 obr./min. Tak szybko mknie po ulicy, że ciężko jest za nim podążyć wzrokiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nano Fiat Abarth 500 znam IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:15 Miałem przyjemność zobaczyć to auto. Rzeczywiście można nim wystartować w wyścigach. Nawet image ma sportowy. 100 km w 7 sekund to jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guliwer Sportowy Abarth 500- polecam! IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:17 No to moja wędrówka dobiegła końca. Wreszcie mogę powiedzieć, że znalazłem auto, które mnie interesuje. Abarth 500. Grande Punto nie jest złe, ale jakoś to bardziej mi podpasowało. Sportowy, bezpieczny z antypoślizgowym ASR. Stawiam na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Fiat Abarth 500/Grande Punto IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:18 pokrywa zegarów obszyta skórą :) to, co kobiety lubią najbardziej w Abarciku 500 - wygoda i skóra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Punto Evo a Abarth 500 IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 17:23 No ja to kojarzę głównie Evo, które wprowadzili do sprzedaży po reaktywacji. Abartja 500 jeszcze nie widziałem za to po opiniach , testach i zadowolonej minie sąsiada jak przejeżdża pod moim oknem mogę wywnioskować, że to bezproblemowe auto. Odpowiedz Link Zgłoś