Gość: paweł IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 24.07.04, 15:31 nigdy jeszcze nie mialem telefonu komorkowego, stad potrzebne mi sa wasze rady, nie mam zbyt wysokich wymagan, ale chcialbym kupic telefon w IDEI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graz Re: PORADZCIE! - telefon na karte IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 24.07.04, 15:42 jak idea - to nowy pOP bym brala (dosc komfortowy, naliczanie sekundowe, plaska stawka - 80 gr za minute - nie musisz unikać godzin szczytu, 20 gr za SMS). zgaduję, ze nie masz aparatu. jesli chcesz nowy, z salonu - wejdź sobie tutaj i zobacz jakie są dostępne : sklep.idea.pl/cgi-bin/shop.cgi?task=shop_show_products&id_cat=109 (jesli chcesz aparat podstawowy to do konca sierpnia zestawy z Alcatelem OT320 i Motorolą C205 są cos 50 zl tansze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: PORADZCIE! - telefon na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:58 Paweł przeczytaj sobie "telefon idei'-bmilewsa bo ja tam napisalam o popie a chcialam tutaj.. kazdy ma prawo do pomylki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Polecam POPa IP: *.acn.pl 24.07.04, 20:50 Polecam POPa. Co zas sie tyczy telefonu to wez taki model jak Ci sie bedzie podobal wizualnie. W ofertach pre-paid i tak nie daja telefonow z bajerami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: PORADZCIE! - telefon na karte 24.07.04, 21:33 jak bedziesz kupować w salonie IDEI Nokie to poproś aby w gwarancji Ci nie wpisywali daty zakupu - chodzi o gwarancje ... Odpowiedz Link Zgłoś