Dodaj do ulubionych

PlayGreen-nowa usługa PLAY

03.07.13, 10:09
Czy ktoś słyszał czy ktoś wie? Ja słyszałem i już wiem :P....a tak naprawdę wczoraj po wizycie w salonie play jedna z pań zaproponowała mi czy nie chciałbym sprzedać swojego starego telefonu ( jeśli tak owy posiadam, nie używany gdzieś zakopany w domowych zakamarkach), nie potrzebuje żadnych akcesoriów i pudełka. Dostałem link do strony www.play.pl/uslugi/play-green/. Sprawdziłem w domu jaką kaskę dostane moje zabytki i powiem szczerze że dziś się udam do salonu...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: midi Re: PlayGreen-nowa usługa PLAY IP: *.tktelekom.pl 03.07.13, 11:24
      Witam, faktycznie podpisując nowa umowę pozbyłam się starego telefonu. Ceny można przezyc;)
      • Gość: jerry Re: PlayGreen-nowa usługa PLAY IP: *.tktelekom.pl 03.07.13, 11:35
        Ceny rzeczywiście d..y nie urywają...ale raczej w komisie samego aparatu mi nie kupią. Więc wydaje mi się że to dobra akcja...
        • Gość: ewa Re: PlayGreen-nowa usługa PLAY IP: *.tktelekom.pl 03.07.13, 12:38
          Factico przedluzalam corci umowe i Pani z salonu zaproponowala nam odkupienie starego telefonu. Za samsunga bodajze gio ok 80 zl. wiec te 80zl dolozylam i wzielam corce lepszy aparat. Fajnie ze jest alternatywa dla ludzi mocno zajetych. U mnie telefony latami czekaja na utylizajce a tu z ulicy pozbylysmy sie zlomu ;)
          Pozdrawiam
          Ewa
    • Gość: jerzy Re: PlayGreen-nowa usługa PLAY IP: *.tktelekom.pl 03.07.13, 13:02
      Zainteresowało mnie to troszeczkę....jakieś 10 min temu zobaczyłem ten wątek i udałem się pod wskazany adres stronki i rzeczywiście tak owa usługa istnieje, bo z początku myślałem że to jakiś przekręt. Mam dwie nie używane nokie i dosyć stare, ale cena którą zaoferował mi Play jest atrakcyjna.
    • Gość: 23 Re: PlayGreen-nowa usługa PLAY IP: *.dynamic.mm.pl 03.07.13, 23:39
      Jezu ludzie nie piszcie sami z sobą bo to śmieszne. Jak już chcecie coś zareklamować to róbcie to z różnych hostów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka