Dodaj do ulubionych

Problemy ze Smart Plan Mix 39,90 Orange

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 12:34
Od piątku mam nowy telefon w taryfie SmartPlan Mix 39,90 w Orange. Problem polega na tym, że nie mam na koncie żadnych minut ani smsów z abonamentu, tylko środki ze starteru karty SIM, na orange.pl znalazłam informację, że trzeba sprawdzić swój okres rozliczeniowy i pierwszego dnia trego okresu zostaną przyznane środki, tylko, że ja nie mam na swoim porfilu nigdzie tego okresu, wszystko jest tak jakbym miała telefon na kartę. Wie któraś co z tym zrobić? Ponadto próbowałam włączyć usługę open (rabat 15zł/msc), wczoraj wysłałam smsa, zlecenie było w trakcie weryfikacji, dzisiaj na stronie okazało się, że muszę jeszcze raz to aktywować i teraz znów jest w trakcie weryfikacji. Czy ktoś spotkał się z czymś takim i wie co zrobić albo kiedy spodziewać się poprawnego funkcjonowania telefonu?
Obserwuj wątek
    • orangeekspert1 Re: Problemy ze Smart Plan Mix 39,90 Orange 29.10.13, 16:23
      Tak jak piszesz pierwsze doładowanie po aktywacji numeru z kwoty abonamentu, usług gratisowych i dodatkowych wpływa na konto wraz z rozpoczęciem pierwszego pełnego okresu rozliczeniowego. Jeśli chcesz wcześniej korzystać z połączeń wychodzących to masz do wykorzystania kwotę startową (w wysokości 5 zł) bądź możliwość doładowania konta np. karta zdrapką. Po zalogowaniu na Orange Online informacje na temat okresu rozliczeniowego znajdziesz w zakładce podsumowanie (na dole). Jeżeli chodzi o rabat Orange Open to powinien przyjść SMS z informacją o działaniu usługi. Jeżeli nadal nie jest włączona polecam zadzwonić na infolinię pod numer 801 505 505 (koszt połączenia według cennika).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka