Dodaj do ulubionych

nokia lumia 625

IP: *.satfilm.net.pl 29.01.14, 14:25
Witam, od kilku dni na ekranie telefonu pojawia mi sie komunikat o tresci: " Aktualizacja jest gotowa do pobrania. Aktualizacje można pobrac za pomocą WI-FI (...)" Dalszego tekstu nie pamiętam. Rzecz w tym, ze po pierwsze powyzszy komunikat pojawia mi sie na "ekranie glownym" telefonu, a nie w miejscu, w ktorym gromadzone sa zwykle wszelkie aktualizacje do pobrania, a po drugie nie mam informacji czego ta aktualizacja ma dotyczyc.
W związku z powyzszym chciałam prosic o pomoc, czy ktos moze orientuje sie o co chodzi? Czy moge spokojnie zainstalowac ta tajemnicza aktualizacje czy dac sobie spokoj i anulowac tak jak to robie do tej pory?
Z gory dziekuje za pomoc,
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: leuc Re: nokia lumia 625 IP: *.204.86.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 18:02
      Jeśli masz telefon z Orange lub T-Mobile zapewne chodzi o aktualizację BLACK. Możesz pobrać bez problemu ale najlepiej przez wi-fi bo plik instalacyjny trochę waży. Aktualizacja daje parę nowości przydatnych w/g mnie. Sam proces u mojej latorośli trwal około 45 minut. Pamiętaj o naładowaniu telefonu do pełna , a jeszcze lepiej trzymaj go w trakcie aktualizacji pod ładowarką ( tzn podłączony :-) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka