Dodaj do ulubionych

gdzie najkorzystniej??

15.06.14, 18:02
Jestem juz od wielu,wielu lat klientem ery,teraz tmobile i juz dawno skończyła mi sie teoretycznie umowa,ale jakoś tmobile nie kwapi się do zaoferowania jakiejś fajnej oferty, praktycznie wcale się nie przypominają...Mam obecnie niski abonament i chiński tel z dualsim i internetem z aero,pakiet 1000sms i 120 min. Chciałbym to zmienić,może przenieśc gdzieś numer nie wiem, ale na jakąs ciekawą ofertę z internetem,pakietem sms i ok 150 min na rozmowy. Nie wiem jaki musiałby byc internet, żeby wystarczyło do przeglądania wiadomości,poczty,fejsa itp raczej bez ściagania czegokolwiek,filmików z yt itd szukam czegoś do 55zł/mies możecie coś polecic??
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: gdzie najkorzystniej?? IP: *.multimo.pl 15.06.14, 19:04
      www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/bez-telefonu/
      • osman71 Re: gdzie najkorzystniej?? 19.06.14, 12:10
        faktycznie wygląda tanio...tylko jak wygląda temat przeniesienia numeru z tmobile,jak się za to zabrać ile to potrwa??
        • Gość: 802.11n Re: gdzie najkorzystniej?? IP: *.multimo.pl 19.06.14, 12:44
          Z tego co piszą w regulaminie:
          www.redbullmobile.pl/fileadmin/files/pdf/Regulaminy/Regulaminy_Red_Bull_MOBILE_No_Limit/REGULAMIN_OFERTY_PROMOCYJNEJ_RED_BULL_MOBILE_NO_LIMITS_II_z_2_GB_NA_24_MIESI%C4%84CE_27_05_2014.pdf
          pierwszą umowę można zawrzeć tylko przez Internet. Wchodzisz na stronę, klikasz "kup", wypełniasz formularz i czekasz na kartę sim z umową. Dostajesz kartę, karta w ustalonym terminie zostaje aktywowana - i tak to mniej więcej wygląda.
          • osman71 Re: gdzie najkorzystniej?? 19.06.14, 19:42
            no taki sposób wykluczałby opcję przeniesienia numeru, a w tym regulaminie jest tabelka w której jest opcja przeniesienia numeru...może w play coś więcej powiedzą??
            • Gość: 802.11n Re: gdzie najkorzystniej?? IP: *.multimo.pl 19.06.14, 19:46
              Dlaczego wykluczałby? Klikasz "Kup" i dalej masz "Przenoszę numer". Tak czy siak z Play/RBM też warto porozmawiać. Tu są dane kontaktowe: www.redbullmobile.pl/obsluga-klienta/
              • osman71 Re: gdzie najkorzystniej?? 22.06.14, 18:47
                no fakt, napisałem do nich i można tylko przez internet to załatwić, ale najpierw chyba musiałbym wypowiedzieć umowę?? nie wiem jak to jest...stara umowa się skonczyła chyba w lutym, ale zostaje chyba automatycznie przedłużona i teraz trzeba dać wypowiedzenie najprawdopodobniej miesięczne...pytanie jak to zgrać, żeby nie zostać bez telefonu?
                • Gość: 802.11n Re: gdzie najkorzystniej?? IP: *.multimo.pl 22.06.14, 19:04
                  Trzeba chyba złożyć wypowiedzenie w punkcie T-Mobile - będzie karencja chyba 30 dni. Po złożeniu wypowiedzenia wchodzisz na stronę RBM itd. Resztą zajmuje się nowy operator.

Przeczytaj jeszcze np. to www.gsmmaniak.pl/264212/jak-przeniesc-numer/ a najlepiej zadzwoń do RBM i wypytaj się wszystkiego.
    • needmoney No limits 2 25.06.14, 13:40
      To najlepsza aktualnie oferta z pakietem danych :
      www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/bez-telefonu/
      • osman71 Re: No limits 2 27.06.14, 21:25
        dzięki bardzo,chyba własnie tam się przeniosę,tylko nie umię się za to zabrać...trzeba dać najpierw wypowiedzenie w tmobile czy jak? poza tym musiałbym wziąźć jednak ofertę z telefonem,bo mam aktualnie lenovo a760 ze względu na dual sim,ale mi nie podchodzi i dual sim zbędny,jeszcze jest opcja sprzedania lenovo i kupienia czegoś innego uzywanego. A gdyby wziąźć coś od redbull,co byście polecili do ok.250zł?
        • needmoney Re: No limits 2 01.07.14, 10:50

• needmoney Re: No limits 2 01.07.14, 10:56
            Ja bym wybierał pomiędzy Lumia 625 lub Moto G ale lepiej się nie sugerować tylko samemu wybrać ...
            przeniesienie.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka