Dodaj do ulubionych

Tablet Samsung Galaxy Tab 3

10.08.14, 13:58
Witam i proszę o pomoc z tabletem jak w tytule a mianowicie miałem wgrany program AVG z opcją że jak wprowadzi się źle pin tablet się blokuje i wyskakuję komunikat " Urządzenie zostało skradzione proszę o zwrot" jest podane mój meil i można wprowadzić hasło że by odblokować tablet.
Dzisiaj rano tablet rozładował się i po naładowaniu wprowadziłem pin i wyskoczył mi komunikat co wyżej napisałem zaznaczam ze pin wprowadziłem dobrze. Próbowałem wprowadzać hasło ale chyba źle i teraz tablet jest zablokowany wyskakuje tylko godzina i data oraz tylko połączenia alarmowe, już nawet nie wyskakuje komunikat że tablet jest skradziony.
Dzwoniłem do kolegi który mi to robił i kazał wejść na stronę AVG i zmienić hasło i tak uczyniłem ale w tablecie już nic nie wyskakuje opcja do wprowadzenia hasła.
Proszę o pomoc co mam zrobić
Obserwuj wątek
    • miky2000 Re: Tablet Samsung Galaxy Tab 3 01.05.16, 09:11
      Chyba mam pomysł. Jeżeli miałeś program dzieki któremu ci sie zablokowalo to raczej wystarczy odinstalowac program. Tak, wiemprzeciez masz zablokowany ekran to jak odinstalowac? Wystarczy ze podlaczysz do kompa przez kabel USB i wejdziesz przez kompa w pliki twojego telefonu i usuniesz pliki tej aplikacji. Mam nadzieje że zadziala, powodzenia :)
    • makarena00 Re: Tablet Samsung Galaxy Tab 3 05.05.16, 07:31
      Także miałem taki sam problem i właśnie takie rozwiązanie mi pomogło.
    • Gość: Ambasador marki Sa Re: Tablet Samsung Galaxy Tab 3 IP: 80.54.158.* 09.08.16, 21:34
      Spróbuj też zrestartować urządzenie używając skrótów klawiszy - konfigurację znajdziesz w instrukcji obsługi lub poprzez wciśnięcie przycisku restet znajdującego się przy wejściu na kartę sim/mikro sd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka