Gość: polwielki IP: *.udn.pl 28.10.04, 20:40 Chcialem sobie wziaść telefonik na abonament ale taki zbajerowany ale i nie za drogi i wydaje mi sie ze ten T610 moze byc niezły, co o nim myślicie, proszę napiszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielus Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.szczecin.mm.pl 29.10.04, 12:44 Kup sobie ten telefonik bo jest zajebist...=D Ja go mam i jestem zadowolony.. Polifonie moim zdaniem ma nawet lepsza od najnowszych modelow noki tylko szkoda ze ma tylko 5 mega pamieci ale mozna dac sobie z tym rade pozdrowienia dla mam nadzieje przyszlego urzytkownika tego phona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.pronet.lublin.pl 29.10.04, 14:36 Genialny telefon (roku 2004 nawiasem). Tylko aparat beznadziejka podobno. Ale wciąż mam nadzieję, że stanieje do lutego do poziomu normalnego dla ludzi płacących minimalne rachunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrazz Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:46 ja mam t610 ale uważam że sagem X5 wydanie 2 jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s 10.11.04, 19:57 Troszkę lepszy jest T630. Jakbyś miał wybór weź właśnie 630. Jest bardziej "dopieszczony" niż 610 i ma lepszy wyświetlacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.pronet.lublin.pl 11.11.04, 09:32 Ale wygląd ma moim zdaniem gorszy. Ale co kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:01 mam SonyEricson T630 i jest spoko.Miałem Nokie 6610i i miałem jej dość, nic nie widać nic nie słychać, no może słychać radio.Soniawka zdecydowanie lepsz, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol1 Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: 217.97.203.* 12.11.04, 11:14 przez motorole t191 tez mozna dzwonic i sms wysylac... i ma lepsze dzwonki od se t 630, przynajmniej slychac.... a do gier i bajerow komputer polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:04 jest dobry jeżeli chodzi o dzwonki , gry, rozbudowane wiadomości lecz na dłuższą mete się nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zależy co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: competer Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: 80.55.171.* 27.11.04, 18:28 Gość portalu: Justynka napisał(a): > jest dobry jeżeli chodzi o dzwonki , gry, rozbudowane wiadomości lecz na > dłuższą mete się nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Zależy co kto lubi który telefon sie nie nudzi, i co twoim zdaniem musi jeszcze mieć, zeby Ci sie nie znudził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patuniaczeq Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:59 heh ja juz mam tel ok roku i mi sie jeszcze jakąś nie znudzil jest ok najlepsze jest w nim że cały czas można sobie przesyłać z kompa na tel. przez podczerwień jakies bajerki np gry polifonia, motywy :) jest oq ;p Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia pracownik Plus GSM 27.11.04, 19:13 To dobry telefon. Ma dobrą rozdzielczość, 65 tys. kolorów, wszystko jest wyraźniutkie, jak na kompie. Nieskomplikowane menu, robi czytelne zdjecia, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.11.04, 00:01 Polecam ten telefonik, mam go od wrzesnia i do tej pory jestem zadowolona, a tefefony zazwyczaj szybko mi sie nudza. warto go kupic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: SonyEricson T610 czy jest dobry bo chcialem s IP: *.bielsko.msk.pl 30.11.04, 18:23 T610-tką ma prawie same plusy a do największych należą gry polifonia i co najważniejsze IRDA i BLUETOOH, co pozwala za friko ściągać bajerki. minusem jest aparat, rok temu jak kupowałem ten model byłem zachwycony, ale teraz inne telefony mają lepsze aparaty (ale nie ma co tu obwiniać producentów, bo to były początki wprowadzania wbudowanych aparatów). No i jeszcze można by sie doczepić do tego że słabego ma procka:-) *bardzo długo sie wczytują gry i chodzenie po menu też od jakiegoś czasu sie przytnie....w porównaniu do innych telefonów jest wolny ale ogólnie jest to the beściarski telefon... którego użtwa nawet detektyw Rutkowski Odpowiedz Link Zgłoś