marcin9098 17.04.05, 18:18 Czy ktoś już może kupił sobie telefon USB do Skype'a? Mam dosyć słuchawek i zastanawiałem się czy nie kupić czegoś tutaj: www.sigs.com.pl Twierdzą, że ich telefony współpracują świetnie ze skypem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fatom Re: TELEFON USB - ktoś już ma???? 19.04.05, 10:37 Tak, od dwóch miesięcy posiadam telefon usb k-1000 zakupiony na allegro, jestem zadowolony chociaż teraz widzę ze pokazały się ciekawsze modele, a niewiele droższe. Miałem kłopot jedynie z ustawieniem kiedy ma być słyszany dzwięk przez telefon, a kiedy przez głośniki. Natomiast jakość rozmów jest prawie nie do odróżnienia od zwykłego telefonu (neostrada 512, podzielona na 4 komp.). Korzystam z tlenofonu (na umowę, nie prepaid) dzwonię dosyć sporo, szczególnie rozmowy międzymiastowe i teraz pod koniec miesiąca nabiłem dopiero ok 12 zł, tak więc oszczęność jest odczuwalna. Z tlenofonem miałem pewien kłopot, bo niekiedy po zainicjowaniu połączenia zawieszał komputer, ale obecnie w nowych wersjach problem znikł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: TELEFON USB - ktoś już ma???? IP: *.acn.waw.pl 23.04.05, 20:25 Wczoraj dostałem paczkę z moim nowiutkim VPU-250 (kupiłem u nich www.sigs.com.pl dzięki marcin za link). Od dawna szukałem czegoś takiego, bo nie lubię sluchawek z mikrofonem. Sam telefonik jest super, można nim wybierać do kogo się dzwoni, ma wbudowany fajny dzwonek i inne bajery. Podłączałem też do tlenofonu i też z nim działa. Można mieć tylko małe zastrzeżenia do ceny, ale te tańsze modele które sprzedają na allegro wyglądają dosyć badziewiasto :) Odpowiedz Link Zgłoś