Dodaj do ulubionych

abonament do 50 zł

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:05
Która sieć więcej oferuje za abonament w tej cenie oraz która ma w sprzedaży
najlepsze telefony za korzystną cenę np. do 200 zł. Proszę o sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: abonament do 50 zł IP: 213.199.214.* 25.04.05, 09:58
      Moim zdaniem Plus.Sprawdź na stronie operatora.
      • yavorius Re: abonament do 50 zł 25.04.05, 10:03
        Moim zdaniem Era. Sprawdź na stronie operatora:

www.era.pl/index.php/id=komf_indy/section=indy/zone=-1
        • Gość: Aśka Re: abonament do 50 zł IP: 213.199.214.* 25.04.05, 10:10
          A za chwile ktos napisze że Idea :))) Wejdź na strony operatorów , porównaj
          ceny i zdecyduj co najbardziej Ci sie opłaca.
          • Gość: arek Re: abonament do 50 zł IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 22:05
            A ja myślałem że mi naprawdę doradzicie - widzę że nikomu sie nie chce pisać a
            szkoda.
            • Gość: barracuda7110 Re: abonament do 50 zł IP: *.dsl.telepac.pt 25.04.05, 22:29
              Ciężko doradzić. Musisz wejść na strony operatorów i porównać.

Każdy będzie pisał, że sieć, w której ma telefon najbardziej mu odpowiada. Mnie
              jest dobrze w erze a z oferty plusa byłem swego czasu mocno niezadowolony.
            • yavorius No dobra, wysilę się :-) 26.04.05, 07:47
              Abonament za 80 minut przez pierwszy rok 30 zł, przez drugi 60 zł. Są to stawki
              miesięczne. Niewykorzystane minuty można wykorzystać tylko w następnym miesiącu
              przed minutami bieżącymi. Z telefonami tutaj jest cienko, bo są drogie.
              Natomiast w taryfie 70 minut płacisz 50 zł miesięcznie, ja bym polecił z
              czystym sumieniem Siemensa CXT70 za 49 zł brutto. Mam go i jestem z niego
              bardzo zadowolony, jeżeli zależy Ci na dobrymm, oryginalnym (bo nie widziałem
              go jeszcze u żadnej innej osoby, nie to co taka Nokia* 6610i :P).

* - i pomyśleć, że kiedyś byłem Nokiowcem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka