Dodaj do ulubionych

Co lepsze SE czy NOKIA

IP: 212.122.214.* 10.05.05, 20:24
Witam mam pytanie który telefon jest według was godniejszy polecenia. Nokia
3220 czy SE T-630 Mam okazjękupić te telefony różnica między nimi to 40 zł.
Co według was jest lepsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:49
      40zł to w tym przypadku dużo. niemal 10% ceny, jak sądze. Tak więc kup ten
      tańszy, bo to porównywalne jakościowo modele.

A jeśli zalezy Ci na lepszym wyświetlaczu to weź SE. Gdyż jak zwykle Nokia dała
      ciała i wsadziła tu wyswietlaczyk od małego kobiecego telefonu za 300zł :)
    • Gość: barracuda7110 Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.dsl.telepac.pt 10.05.05, 21:06
      Jeżeli zależy Ci na kretyńskich bajerach (mrugające diody wokoło telefonu itp) i
      nie przeszkadza Ci badziewny wyświetlacz z pikselozą przypominającą obraz
      wyświetlany na bardzo starych kompach to bierz nokię. Jeżeli chcesz mieć dobry
      telefon i nie będziesz raczej korzystać z aparatu bierz se.
      • Gość: mlody Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: 212.122.214.* 10.05.05, 21:19
        Ok dzięki a jak trzyma bateria w tym SE T-630? Teraz posiadam Nokie 6100 i
        mysle że czas na zmianę. Jeszcze jedno pytanie- nowy SE kosztuje 570zł a
        używany i mający oryginalna gwarancję do sierpnia tego roku kosztuje 470zł i
        jest nawet w dobrym stanie. Który byście wzieli?
        • Gość: blq Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:03
          bateria to trzyma tak średnio w t630 - wyswietlacz sporo żre. ale nie jest
          tragicznie (coś koło 4 dni bodajże).

nowy SE t630 za 570zł? Rozbój w biały dzień. w zyciu bym nie wzial tego telefonu
          za taką kasę. za 470zł używany? też drogo, chociaz znośniej. ale moim zdaniem
          przynajmniej do 450 powinien zejść.
    • Gość: ogndsofjgnpdso Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:47
      Nokia wcale nie ma złego wyswietlacza, ale jej wadą jest brakt bt i irdy. ja
      bym bral se
    • Gość: pav Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.icpnet.pl 11.05.05, 23:45
      SE mam ja, niezly telefon, bateria trzyma 4-5 dni,ale z rzadkim uzywaniem
      aparatu. ma bt i irde wiec latwo podlaczyc do kompa.

nokie ma znajoma, jak dla mnie porazka sa te diody, ogolnie obudowa jak dla
      dzieciaka (te diody-bleh..i taka "segmentowa budowa") klawiatura tez jakas taka
      smieszna, telefon wydaje sie byc przeznaczony dla disco-barbie ;)ale aparat to
      chyba nokia ma lepszy

PS SE to chyba jednak troche wyzsza polka niz nokia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka