Gość: mlody IP: 212.122.214.* 10.05.05, 20:24 Witam mam pytanie który telefon jest według was godniejszy polecenia. Nokia 3220 czy SE T-630 Mam okazjękupić te telefony różnica między nimi to 40 zł. Co według was jest lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:49 40zł to w tym przypadku dużo. niemal 10% ceny, jak sądze. Tak więc kup ten tańszy, bo to porównywalne jakościowo modele. A jeśli zalezy Ci na lepszym wyświetlaczu to weź SE. Gdyż jak zwykle Nokia dała ciała i wsadziła tu wyswietlaczyk od małego kobiecego telefonu za 300zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.dsl.telepac.pt 10.05.05, 21:06 Jeżeli zależy Ci na kretyńskich bajerach (mrugające diody wokoło telefonu itp) i nie przeszkadza Ci badziewny wyświetlacz z pikselozą przypominającą obraz wyświetlany na bardzo starych kompach to bierz nokię. Jeżeli chcesz mieć dobry telefon i nie będziesz raczej korzystać z aparatu bierz se. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: 212.122.214.* 10.05.05, 21:19 Ok dzięki a jak trzyma bateria w tym SE T-630? Teraz posiadam Nokie 6100 i mysle że czas na zmianę. Jeszcze jedno pytanie- nowy SE kosztuje 570zł a używany i mający oryginalna gwarancję do sierpnia tego roku kosztuje 470zł i jest nawet w dobrym stanie. Który byście wzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:03 bateria to trzyma tak średnio w t630 - wyswietlacz sporo żre. ale nie jest tragicznie (coś koło 4 dni bodajże). nowy SE t630 za 570zł? Rozbój w biały dzień. w zyciu bym nie wzial tego telefonu za taką kasę. za 470zł używany? też drogo, chociaz znośniej. ale moim zdaniem przynajmniej do 450 powinien zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogndsofjgnpdso Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:47 Nokia wcale nie ma złego wyswietlacza, ale jej wadą jest brakt bt i irdy. ja bym bral se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: Co lepsze SE czy NOKIA IP: *.icpnet.pl 11.05.05, 23:45 SE mam ja, niezly telefon, bateria trzyma 4-5 dni,ale z rzadkim uzywaniem aparatu. ma bt i irde wiec latwo podlaczyc do kompa. nokie ma znajoma, jak dla mnie porazka sa te diody, ogolnie obudowa jak dla dzieciaka (te diody-bleh..i taka "segmentowa budowa") klawiatura tez jakas taka smieszna, telefon wydaje sie byc przeznaczony dla disco-barbie ;)ale aparat to chyba nokia ma lepszy PS SE to chyba jednak troche wyzsza polka niz nokia Odpowiedz Link Zgłoś