armagedon 28.06.05, 16:37 Mialem Motorole mialem Nokie Ale Trium Eclipse jest najlepszy ;) A co wy sadzicie o tym co napisalem powyzej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: Trium Eclipse super telefon 28.06.05, 17:02 armagedon napisał: > Mialem Motorole mialem Nokie > Ale Trium Eclipse jest najlepszy ;) > A co wy sadzicie o tym co napisalem powyzej ? > Ładnie napisałeś, tak od serca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kt0s Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.pronet.lublin.pl 28.06.05, 19:30 Jak wszystkie Triumy. Mój Geo też był super-telefonem i taka Nokia 3210 na przykład z jego okresu nie miała z nim szans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOASIA_23 Re: Trium Eclipse super telefon IP: 213.199.214.* 30.06.05, 15:24 Ja miałam kiedys eclipse ... mój Boże co ja z nim przeszłam !!! 10 razy był naprawiany, 5 razy wymieniany na nowy i ciągle się zawieszał a po paru godzinach "siadał" na amen. Wyrzuciłam go do śmieci bo tam jest miejsce tych prymitywnych zabawek !!! Jak go gdzies widze to robi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
m-3-3 Re: Trium Eclipse super telefon 01.07.05, 18:34 Witam Joasiu_23! Racja my z żona mamy te aparaty. Mój dzieki Bogu jakoś pracuje nad podziw dobrze. Ale zony tak jak pisześz zawiesił sie i niewiwiemy co znim zrobić? Ale myślę że za Twoją podpowiedzią powiększy "grono odpadów" i pójdzie do kosza.Bo juz raz był w naprawie i miał wymianę programu. Teraz wyświetla torbe medyczną i to wszystko. Dzięki za nieswiadomą podpowiedż. Pewnie nasze Eclipsy spotkają sie gdzies w śmietniku. Pozdrawiam M-3-3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.nat.ino.tvknet.pl 01.07.05, 19:23 Torba medyczna eh gdy to widziałam to drgawek dostawałam !!! Panowie w serwisie przyznali sie że ta usterka jest nie do naprawienia więc kosz na smieci to było jedyne zasłużone miejsce dla tego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadaczka trium Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:32 Przez 2 lata działał bez zarzutu, a dziś wieczorem, kiedy chciałam ustawić godzinę budzika, jak się wyswietliły trybiki tak już zostały i amen. Zawiesił się i koniec. Myślałam, że jak naładuje baterie to cos się zmieni. a tu nic. Poszukałam gwarancji i okazało się, że dają na 12 miesięcy więc chyba sama coś w nim pokręcę skoro jak mówicie nic w tej sytuacji się nie da zrobić. Tylko, że tych śrubeczek nie można odkręcić! Cholerka z tymi telefonami. Może ktoś mi coś doradzi.Czy mam sama dobrać się do tego nieszczęsnego telefonu? Bo do poniedziałku nie wytrzymam czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadaczka trium Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 01:54 Naprawiłam telefon! działa, działa! Odpowiedz Link Zgłoś