Dodaj do ulubionych

Trium Eclipse super telefon

28.06.05, 16:37
Mialem Motorole mialem Nokie
Ale Trium Eclipse jest najlepszy ;)
A co wy sadzicie o tym co napisalem powyzej ?
Obserwuj wątek
    • krzyk007 Re: Trium Eclipse super telefon 28.06.05, 17:02
      armagedon napisał:

> Mialem Motorole mialem Nokie
      > Ale Trium Eclipse jest najlepszy ;)
      > A co wy sadzicie o tym co napisalem powyzej ?
      >

Ładnie napisałeś, tak od serca ...
    • Gość: Kt0s Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.pronet.lublin.pl 28.06.05, 19:30
      Jak wszystkie Triumy. Mój Geo też był super-telefonem i taka Nokia 3210 na
      przykład z jego okresu nie miała z nim szans ;)
      • Gość: JOASIA_23 Re: Trium Eclipse super telefon IP: 213.199.214.* 30.06.05, 15:24
        Ja miałam kiedys eclipse ... mój Boże co ja z nim przeszłam !!! 10 razy był
        naprawiany, 5 razy wymieniany na nowy i ciągle się zawieszał a po paru
        godzinach "siadał" na amen. Wyrzuciłam go do śmieci bo tam jest miejsce tych
        prymitywnych zabawek !!! Jak go gdzies widze to robi sie niedobrze.
        • m-3-3 Re: Trium Eclipse super telefon 01.07.05, 18:34
          Witam Joasiu_23!
          Racja my z żona mamy te aparaty.
          Mój dzieki Bogu jakoś pracuje nad podziw dobrze.
          Ale zony tak jak pisześz zawiesił sie i niewiwiemy co znim zrobić?
          Ale myślę że za Twoją podpowiedzią powiększy "grono odpadów" i pójdzie do
          kosza.Bo juz raz był w naprawie i miał wymianę programu.
          Teraz wyświetla torbe medyczną i to wszystko.
          Dzięki za nieswiadomą podpowiedż.
          Pewnie nasze Eclipsy spotkają sie gdzies w śmietniku.
          Pozdrawiam M-3-3
          • Gość: joasia_23 Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.nat.ino.tvknet.pl 01.07.05, 19:23
            Torba medyczna eh gdy to widziałam to drgawek dostawałam !!! Panowie w
            serwisie przyznali sie że ta usterka jest nie do naprawienia więc kosz na
            smieci to było jedyne zasłużone miejsce dla tego telefonu.
            • Gość: posiadaczka trium Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:32
              Przez 2 lata działał bez zarzutu, a dziś wieczorem, kiedy chciałam ustawić
              godzinę budzika, jak się wyswietliły trybiki tak już zostały i amen. Zawiesił
              się i koniec. Myślałam, że jak naładuje baterie to cos się zmieni. a tu nic.
              Poszukałam gwarancji i okazało się, że dają na 12 miesięcy więc chyba sama coś
              w nim pokręcę skoro jak mówicie nic w tej sytuacji się nie da zrobić. Tylko, że
              tych śrubeczek nie można odkręcić! Cholerka z tymi telefonami. Może ktoś mi coś
              doradzi.Czy mam sama dobrać się do tego nieszczęsnego telefonu? Bo do
              poniedziałku nie wytrzymam czekać.
              • Gość: posiadaczka trium Re: Trium Eclipse super telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 01:54
                Naprawiłam telefon! działa, działa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka