Dodaj do ulubionych

zrobiłam głupotę :-) ... ktoś pomoże?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:05
kupiłam wczoraj tel. w umowie na abonament / wybrałam taryfę z darmowymi
rozmowami na wybrany numer...... tylko jeden problem... Taka jestem ostatnio
zakręcona, że podałam numer, którego w ogóle nie znam :-) ... dotarło to
dopiero do mnie w domu ... czy można to jakoś odkręcić?
Obserwuj wątek
    • Gość: wstaci Re: zrobiłam głupotę :-) ... ktoś pomoże? IP: 82.160.104.* 30.08.05, 09:22
      *22 jeżeli brałaś w jednej idei na abonament badz mix *525 jeśli brałaś w nowej
      idei dla firm hehehe czy ona taka nowa:P
      • Gość: dorota Re: zrobiłam głupotę :-) ... ktoś pomoże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:50
        ale to w erze
        • barracuda7110 Re: zrobiłam głupotę :-) ... ktoś pomoże? 30.08.05, 11:33
          Zadzwoń do biura obsługi. Powinni zmienić. Mogą jedynie wołać kilka złotówek za
          fatygę ;).
          • Gość: dorota do barracudy7110 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:35
            dziękuję za radę - faktycznie mogę zmienić numer, ale jak zadzwonię do biura
            jeszcze raz we wtorek !!! bo wtedy zaczyna mi się cykl rozliczeniowy, czy coś w
            tym stylu ... czy to nie jest chore???? zdenerwowali mnie ...
            • Gość: menel Re: do barracudy7110 IP: *.chello.pl 30.08.05, 15:08
              A co ma być chore, to chyba normalne że można zmienić co okres rozliczeniowy,
              bo inaczej cwaniaczki by sobie zmieniały przed każdą rozmową. Nie dość że
              głupia, to jeszcze bezczelna...
              • Gość: dorota do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:54
                nie o to mi wcale chodzi ... tylko skoro dzwonię dziś, to mogliby już gdzieś tą
                zmianę numeru zarejestrować, która będzie ważna od kolejnego cyklu .... a nie
                mówić, że jeszcze raz mam zadzwonić za kilka dni, aby załatwić tą sprawę ...
    • Gość: Aska Re: zrobiłam głupotę :-) ... ktoś pomoże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:58
      Wejdź na www iboa.pl, wpisz tam swój numer telefonu i ostatnie 4 cyfry numeru
      PUK. Wejdziesz na swoje konto w sieci ERA. Możesz tam sprawdzić np. taryfę,
      fakturę itp. Można tam też dokonywać różnych zmian w umowie, być może będziesz
      mogła zmienić ten numer. Bezpłatnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka