ardi76 06.09.05, 07:30 Witam wszystkich Abonentów Idei!Jak wiadomo, Idea łączy się z Orange i w związku z tym wprowadzi wiele nowości do obecnej oferty.Czego najbardziej oczekują Abonenci i użytkownicy Idei/Orange? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Nowe Cenniki Idea Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:23 Łączy się? Ha ha ha ha ha Jakby Idea mogła sama stanowić o swoim losie. Za używanie znaczka Orange trzeba płacić miliony złotych. A kto zapłaci? Zgadnijcie. Czy użytkownicy na tym skorzystają? Na początku na pewno pojawią się jakieś superpromocje, a potem bedzie tak jak teraz. Moze jednak sie myle - jesli tak, niech ktos mnie oswieci i przedstawi wszystkie te nowosci techniczne i cenowe jakie zostana wprowadzone? Tylko prosze nie pisac o tanszym roamingu, bo korzysta z niego niewielki procent osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Nowe Cenniki Idea Orange IP: 217.11.142.* 08.09.05, 10:25 Internet w tel. niech stanie sie faktem, chodzi mi o przystepnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komórka Re: Nowe Cenniki Idea Orange IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:48 Ja to bym po prostu chciała żeby ceny nie skoczyły w górę... Może też jakies ciekawe promocje, ale najważniejsze to pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Nowe Cenniki Idea Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:07 nie zapomic o "zlapanych" w siec umowy abonentach tak aby i oni mogli skorzystac np. z korzystniejszych taryf i innych udogodnien, w przeciwnym razie na pewno nie przedluza umowy przydaloby sie takie cos jak blue connect tylko na lepszych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Nowe Cenniki Idea Orange IP: *.net.autocom.pl 08.09.05, 11:36 oczekują żeby tePSA przestała łżeć jak PIES w swoich reklamach. Idea nie łacze się z Orange, tylko spółka córka tePSY PTK Centertel przeprowadza operację rebrandingową z marki Idea na Orange. Za prawo używania gó..anego pomarańczowego kwadracika PTK Centertel zapłaci 1,6% przychodów, czyli kilka mld zł przez 10 lat. Cóz, bez polskich abonentów Telekomuny Polska i Idei France Telekom, jako jedno z najbardziej zadłużonych przedsiębiorstw państwowych na świecie dawno by upadł. Odpowiedz Link Zgłoś