Gość: maniolo IP: *.chello.pl 04.10.05, 23:12 Poza tym,że jest to system szybkiego przesyłu danych to nic więcej nie mogę znaleźć na ten temat.Jak to się ma do UMTS i GPRS? Proszę o fachową informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawiasa Re: co to jest EDGE? IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.05, 23:32 Technologia Enhanced Data rates for Global Evolution (EDGE – Zwiększone szybkości transmisji dla ewolucji globalnej) umożliwia przesyłanie danych trzy razy szybciej niż GPRS w ramach tej samej klasy multi-slot. Podobnie jak w przypadku usługi GPRS, płacisz rachunek tylko za ilość przesłanych danych, a nie za czas połączenia. Korzyści związane z technologią EDGE Technologia EDGE tworzy nowe możliwości połączeń telefonu komórkowego z sieciami danych, dzięki czemu transmisja strumieniowa plików wideo staje się mniej irytująca a pobieranie większych plików trwa krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: co to jest EDGE? IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.10.05, 08:12 czy to już działa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiasa Re: co to jest EDGE? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 10:20 Plus GSM ma tę usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: co to jest EDGE? IP: *.zywiec.plusnet.pl 05.10.05, 11:45 a ty Zawiasa i się gdzieś zawieś, bo cie już słuchać nie mogę, jak czytam te twoje pozostałe posty to się zastanawiam czy masz 10 lat czy 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiasa [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 23:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius póki co 06.10.05, 08:18 jesteś Naczelnym Trollem tego forum, który nie dość że z PREMEDYTACJĄ okłamuje innych, to jeszcze nawet nie potrafi się do tego przyznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiasa [...] IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.05, 08:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius złe 06.10.05, 09:02 to widzę to, że kłamiesz, co Ci już wytknąłem na kilku innych wątkach. Żegnam. Miłego trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś