Gość: telefon na kartę IP: 212.160.138.* 12.10.05, 12:46 Mam pytanie czy mogę zidentyfikować osobę ktora ma tel. na kartę era tiktaka? Od dłuższego czasu dostaję głupie sms-y i nie wiem kto to jest. Jest to męczące po nocach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Telefon Na kartę Pomocy 12.10.05, 12:47 Gość portalu: telefon na kartę napisał(a): > Mam pytanie czy mogę zidentyfikować osobę ktora ma tel. na kartę era tiktaka? Chyba taktaka > Od dłuższego czasu dostaję głupie sms-y i nie wiem kto to jest. Jest to > męczące po nocach Użyj wyszukiwarki i przeszukaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Telefon Na kartę Pomocy IP: *.plock.mm.pl 12.10.05, 22:44 dzwonisz do niego z jakiegoś innego numeru zastrzeżonego albo tiktaka :-) i mówisz: "Dzień dobry, nazywam się Jan Jakubowski i dzwonię z biura obsługi klienta ery. W urodzinowym konkursie naszej sieci wygrał Pan telefon komórkowy Sonyericsson k750i w związku z czym proszę podać adres na jaki mamy przesłać telefon, oczywiście wszystko jest bezpłatne." i to wszystko :-) sam sprawdzałem i działa Odpowiedz Link Zgłoś