Dodaj do ulubionych

problem ze strona www.orange.pl

IP: *.pl / 80.51.180.* 30.11.05, 23:27
od kilku dni nie moge sie zalogowac na strone orange.pl czy Wy tez macie taki problem? tam juz malo co dziala od jakiegos czasu. nie da sie zarejestrowac nowego uzytkownika, a w instrukcji po co sie rejestrowac napisano "Kliknij na link "Załóż konto" znajdujący się w lewym górnym rogu ekranu strony głównej Orange.pl" _Tyle ze takiego linku NIE MA!!!
Obserwuj wątek
    • scania81 Re: problem ze strona www.orange.pl 01.12.05, 08:11
      no bo to po prostu wiesniacka strona jest:) z ideą nie było takich
      problemów.... wiem cos o tym bo tez ie moge nic z tym zrobić... taki nasz los,
      nikt nie pytał nas o zgodę;/
      • Gość: hils Re: problem ze strona www.orange.pl IP: *.crowley.pl 01.12.05, 09:44
        nie mam żadnych problemów z logowaniem
        www.orange.pl/portal/map/map/offerodet?TARGET=PRIVATE_OFFER&id=305494
        a co do strony to jest tragiczna .
      • Gość: Anka Re: problem ze strona www.orange.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:43
        Ja nie mam zadnych problemów z tą stronką choć wolałam idee...Pozdrawiam
    • Gość: emu Re: problem ze strona www.orange.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:43
      Ostatnio nawet do nich napisałam w tej sprawie, ale oczywiście nie doczekałam
      się odpowiedzi, bo ta firma nie ma zwyczaju odpisywania na maile swoich
      abonentów. Faktycznie jest problem z logowaniem, wcześniej wystarczyło podać
      numer telefonu, dostawało się sms-em hasło i było po kłopocie, teraz coś
      namodzili i jest stałe hasło na stronę orange-online, tylko że to nie zawsze
      działa, nie mówiąc już o tym, że strona jest mało czytelna itd. Ogólnie -
      beznadzieja...
      • Gość: kylas Re: problem ze strona www.orange.pl IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 01.12.05, 12:31
        mozliwe ze nie dziala jak uzywasz innej przegladarki niz expolerka, wlacz
        internet explorer i zobacz......
        • Gość: emu Re: problem ze strona www.orange.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:58
          Tak się składa, że ja korzystam tylko z internet explorera, po prostu orange to
          dno i tyle. Z takim PR daleko nie zajadą
          • speedone Re: problem ze strona www.orange.pl 01.12.05, 16:27
            bo oranke chodzi tylko na mozili pieknej ;)
      • Gość: hils do emu i nie tylko IP: *.crowley.pl 01.12.05, 18:36
        emu napiał(a):
        <Faktycznie jest problem z logowaniem, wcześniej wystarczyło podać
        numer telefonu, dostawało się sms-em hasło i było po kłopocie, teraz coś
        namodzili i jest stałe hasło na stronę orange-online >

i dalej jest tak jak piszesz , czyli podajesz numer telefonu dostajesz
        jednorazowe hasło sms-em wpiszujesz swoje i po kłopocie.
        Podaję link do logowania poraz drugi :
        www.orange.pl/portal/map/map/offerodet?TARGET=PRIVATE_OFFER&id=305494
        • Gość: emu Re: do emu i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:07
          Ależ nie stwierdziłam wcale,że się tam nie można zalogować, mnie się nawet dwa
          razy udało i kilka razy nie, więc dziękuję Ci za linka; nie potrzebuję go, tak
          na marginesie - czyżbyś był pracownikiem Orange?;-)) Podtrzymuję swoją opinię o
          tym, że nowa strona jest o wiele gorsza od starej; ktoś, kto chciałby się teraz
          zalogować po raz pierwszy będzie miał rzeczywiście twardy orzech do
          zgryzienia... a było tak łatwo.. naprawdę nie wiem po co zmienia się lepsze na
          gorsze. Może Orange podnajął sobie informatyków i PR-owców od konkurencji?;-))
        • Gość: emu Re: do emu i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:09
          Tak dla ścisłości sprawdziłam tego linka i zobacz, co wyskakuje - logowanie na
          stałe hasło, czyli nie na numer telefonu.
          • Gość: hils Re: do emu i nie tylko IP: *.crowley.pl 01.12.05, 20:14
            > Tak dla ścisłości sprawdziłam tego linka i zobacz, co wyskakuje - logowanie na
            > stałe hasło, czyli nie na numer telefonu.

wogóle cię nierozumiem o co ci chodzi ja nie miałem nigdy problemów z logowaniem
            strona jest fatalna to fakt można powiedziec tragiczna i oczywiście jestem
            jedynie abonentem orange . Pozdrawiam
            • Gość: hils Re: do emu i nie tylko IP: *.crowley.pl 01.12.05, 20:16
              a jeszcze jedno Ty masz telefon na abonament czy na karte .
              • Gość: emu Re: do emu i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:03
                Mam mixa 50, więc nie powinno być problemu; do czasu zmiany strony nigdy nie
                było
                • jat000 Re: do emu i nie tylko 01.12.05, 22:15
                  Wiwat!!! udalo sie!!! po kilkunastu probach. przeciez to mozna oszalec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka