Dodaj do ulubionych

Masakra! bateria siemensa C75

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:43
ehh... przeraza mnie to lekko po formatowaniu dwukrotnym bateria trzyma mi
jeden dzien i to z wylaczeniem na noc, czy to normalne?? czy da sie cos z
tym zrobic pomocy nie moge codziennie ladowac telefonu... jak jest u was z
bateria?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzik Re: Masakra! bateria siemensa C75 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.06, 15:56
      właśnie z tego powodu nie kupiŁam tego telefonu...
      • Gość: Gański Re: Masakra! bateria siemensa C75 IP: *.chello.pl 09.01.06, 21:19
        I zgadzam się simens może robi dobre pociągi ale na pewno nie telefony.Zmień
        aparat
        • m824 Re: Masakra! bateria siemensa C75 10.01.06, 02:20
          Gość portalu: Gański napisał(a):

> I zgadzam się simens może robi dobre pociągi ale na pewno nie telefony.Zmień
          > aparat

zapomniałaś o tym, że pare lat temu Siemens wyprodukowal jeden z lepszych fonów
          na rynku - Siemens SL45i. moja bateria po 3 latach trzyma w nim tydzien. z
          reszta - bardzo duzo osob chwali sobie ten fonik. (no oporcz tych, ktorzy to
          ciagle powtarzaja, ze to juz przeszlosc bo nie ma polifonii, aparatu i
          kolorowego wyswietlacza. problem tylko w tym, ze te bajery nie swiadcza o
          klasie telefonu, a SL45i zdecydowanie i klase i wysoką swoją jakość posiada.
          jedyny minus to dwuzakresowosc).

• barracuda7110 Re: Masakra! bateria siemensa C75 09.01.06, 22:52
      Nie masz czasem czegoś włączonego w tle? Aplikacja java, irda?
      • Gość: wafel23 Re: Masakra! bateria siemensa C75 IP: *.crowley.pl 10.01.06, 06:07
        u mnie 5 dni trzyma tateria jak sie bawie to 3 zmniejsz kontrast do 30% luknij czy port podczerwieni nie jest wlaczony ladowanie 3 pierwsze razy mialo byc robione na wylaczonym telefonie wygaszacz duzo tez zabiera baterii :) ja tam nie narzekam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka