kkolasinska 26.01.06, 12:15 Witam.Pisze w imieniu mojej babci.Mieszka w bardzo małym miasteczku i ja poleciłam jej aby stała sie abonentem Tele2 ( z wiadomych wzgledów), jak moze to załatwic szybko ? z góry dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poconick Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 26.01.06, 15:37 kkolasinska napisała: > > Witam.Pisze w imieniu mojej babci.Mieszka w bardzo małym miasteczku i ja > poleciłam jej aby stała sie abonentem Tele2 ( z wiadomych wzgledów), jak moze > to załatwic szybko ? > z góry dziekuje za odpowiedz. Po pierwsze to musi miec telefon w TP i miec abonament minimum standardowy badz wyzszy i byc wlascicielem numeru w TP- jak to ma to juz tylko z gorki :D Proponuje ta forma (jesli ma lub ty masz dostep do netu): www.tele2.pl/oferta/klienci_indywidualni/zamow_usluge.html dzieki temu moze miec darmowe bilingi. A jesli nie ma mozliwosci skorzystania ze strony internetowej proponuje zadzwonic na infolinie 0-801-801-100 i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 26.01.06, 17:13 A jaka jest roznica czy jest emerytka czy nie? w zasadzie na czym polega zmiania? nie zmienia numeru telefonu itp. tylko przez innego operatora beda szly rozmowy. Jedyna roznica to cena polaczen. Skoro ma telefon to chyba czasem z niego korzyszta. Pytanie teraz jak czesto i jak dlugie prowadzi rozmowy i w jakich gdzinach by dopasowac odpowiedni abonament. Proponuje zajrzec tu: www.tele2.pl/oferta/klienci_indywidualni/klienci_indywidualni.html i sobie porownac lub po prostu skorzystac z kalkulatora na ich stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 26.01.06, 17:26 Jeśli Pani babcia ma inny abonament niż socjalny to na pewno opłaci się jej skorzystać z oferty tańszych połączeń Tele2. Jeśli bowiem Pani babcia niezbyt dużo dzwoni, będzie dostawać rachunki dopiero gdy w danym okresie rozliczeniowym wykona połączenia za ponad 35 zł brutto. Dzięki temu nie ma problemu zbyt częstego opłacania rachunków, a co za tym idzie prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 26.01.06, 17:20 Najprościej, bo bez wychodzenia z domu, można zawrzeć z Tele2 umowę, dzwoniąc pod numer 0801 801 100. Można się umówić na wizytę kuriera, który pomoże Pani babci wypełnić prawidłowo wszystkie dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor1 Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 29.01.06, 23:44 A co sie dzieje po roku od podpisanie umowy? czy jest ona automatycznie przedluzana? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Jak stac sie abonentem Tele2? 30.01.06, 12:09 Normalnie umowy z Tele2 są zawierane na czas nieokreślony z 1 miesięcznym okresem wypowiedzenia. Umowa na rok zawierana jest tylko w przypadku Darmowych Sobót. Taka umowa po roku staje się automatycznie umową na czas nieokreślony. Odpowiedz Link Zgłoś