Dodaj do ulubionych

MENU ORANGE

12.02.06, 15:13
No właśnie jak w temacie...kupuję jutro telefon w salonie z telefonami
komorkoweymi bez simlocka, ale z 2 letnia gwarancją...no i oni mają pudełko od
orange i wszyscy mówią, że jest jakieś "menu orange" ponoć bardzo uciążliwe...
o co chodzi....szczególnie blg...odpowiedz :P
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: MENU ORANGE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:56
      ''Orange menu to unikalna personalizacja menu dostępna tylko w Orange dająca
      łatwy dostęp do najczęściej używanych funkcji telefonu, jak i do usług Orange
      dostępnych w portalu Orange Word.''

czyli zapewne przypisane na sile pod rozne klawisze w telefonie skroty do
      roznych uslug Orange. Zeby sie pozbyc - wymiana softu w telefonie na "czysty"
    • blq Re: MENU ORANGE 12.02.06, 17:31
      z tego co pamietam kupujesz motorolę v360, a to oznacza ze orange menu można
      sobie usunąć.

to jest aplikacja java i jako taką można wywalić. niestety jest to dość
      skomplikowane, trzeba ściągnąć, uruchomić program MotoMidMan, on widzi WSZYSTKIE
      aplikacje java, i tam można to g...o wywalić.

i owszem, orange menu jest uciążliwe i jeszcze na dodatek telefon spowalnia.
      tragedia :/
      • barracuda7110 Re: MENU ORANGE 12.02.06, 17:55
        Fajnie byłoby gdyby z sagema myx6-2 dałoby się wywalić to świństwo. Mam zamiar
        sobie kupić taki tel ale menu orangutana mnie odstrasza.
        • Gość: Greg Re: MENU ORANGE IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 12.02.06, 23:22
          Yavorius mnie zlinczuje, ale podam linkę do forum o Sagemach i SE - poczytaj tam o 6-2: sagemeryk.fora.pl . Sam mam od niedawna 6-2 i fakt, działa trochę wolniej niż np. Samsung E350E, którego miałem jakiś miesiąc, ale da się przyzwyczaić, a zalet ma sporo: duży, wyraźny ekran, karty pamięci, IRDA, BT.
          • Gość: Greg Oops IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 12.02.06, 23:23
            Co jest? W poście pokazał mi się nieprawidłowy link, a tutaj w polu "Odpowiadasz na" już wygląda OK... www.sagemeryk.fora.pl
    • Gość: kup nokię Re: MENU ORANGE IP: *.aster.pl 12.02.06, 23:27
      ona jedna chyba nie pozwoliła sobie wgrać tego menu
      • Gość: Greg Re: MENU ORANGE IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 13.02.06, 09:39
        Też mi argument, drogi trollu... Z Motoroli OM daje się banalnie prosto usunąć,
        z Sagema niestety nie, ale to nie powód, aby odrzucać bardzo dobry telefon
        (cena/możliwości), jakim jest 6-2.
      • Gość: BTW. Re: MENU ORANGE IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 13.02.06, 09:40
        O SE zapomniałeś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka