Dodaj do ulubionych

Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:38
Najlepiej z klapka ale nie musi być!
Obserwuj wątek
    • Gość: stasio Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.devs.futuro.pl 19.02.06, 19:44
      6230 lub se k 700 i
    • blq ... i jeszcze motorola v360. 19.02.06, 20:05
      bt
      • Gość: znawca tematu Re: ... i jeszcze motorola v360. IP: *.plock.mm.pl 19.02.06, 21:31
        Siemens S65
    • Gość: bartek 6600 IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:04
      W tej cenie tylko Nokia 6600 lub Siemens SX1, ze wskazaniem na Nokie. Sa to
      telefony oparte na platformie Symbian - czyli taki maly system operacyjny.
      Oznacza to ze mozna do telefonu wgrac, zainstalowac praktycznie wszystko -
      ogranicza nas tylko karta pamięci:)
      Sam używam Nokii z Symbianem i kolejny moj telefon jesli bede zmienial równiez
      bedzie oparty na tym sysytemie. Telefony z tak zwanym "zwyklym" menu beda
      wyparte i to bardzo szybko:)
      • baitazar13 Re: 6600 22.02.06, 15:45
        Ja ma swietny telefon z klapka zobacz na moja aukcje

www.allegro.pl/item86553630_ericsson_gf768_tanio.html
        • Gość: mgg Re: 6600 IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:43
          buahahahahaha
    • Gość: Iwcia89 Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:13
      Licytuję akurat ten:
      www.allegro.pl/item87783782_motorola_z_klapka_i_z_kamera_v547_15_m_cy_gwar_.html
      mówią że dobry. Miałam Nokię 6600... wolę tego nie wspominać. Nie znam się
      wcale, ale telefon, który się zawiesza przynajmnije raz na dzień i ma bardzo
      słabą baterię jestem w stanie ocenić. K700i ma mój brat i już drugi raz telefon
      jest w serwisie (klawisz nawigacyjny). Do tego po włączeniu Bluetooth często
      wyświetla biały ekran i trzeba poczekać chwilkę, nim się znów uruchomi. Proszę
      mnie nie przelicytowywać tylko :). Pozdrawiam i dziękuję tym, którzy mi pomogli.
      • Gość: bartek Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:14
        ...bo telefonu to trzeba nauczyc sie umiejętnie obsługiwac - to nie jest juz
        Nokia 3210, z którą można było robic doslownie wszystko, nawet rzucac. Z
        telefonem opartym juz na systemie operacyjnym - Symbianem, nalezy posługiwac
        sie bardzo umiejetnie, a bedzie słuzyl dobrze i bez zadnych problemow. Jezeli
        Ci sie kolezanko 6600 zawieszala codziennie to ładny tam musial byc "porządek"
        w tym telefonie.
        Telefon potrafi sie delikatnie zawiesic ale dopiero w przypadku, gdy: jest
        wlaczony Bluetooth, w poloczeniu z kompem + odtwarzanie muzyki ( mp3, ogg ) +
        zabawa telefonem, wtedy moze troszke wolniej chodzic:) ale kto uzywa tylu
        funkcji naraz;) Pozdrawiam:D
        • Gość: Iwcia89 Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:56
          Nigdy nie robiłam wielu rzeczy naraz w tym telefonie. Porządek również był
          utrzymany - wszystkie pliki pogrupowane w foldery. Gdy zajęta pamięć dochodziła
          do 70 %, telefon potrafił się zawiesić przy uruchamianiu, odczycie wiadomości
          SMS czy przy poruszaniu się po menu. Serwis okazał się bezradny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka