Gość: qpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:38 Najlepiej z klapka ale nie musi być! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasio Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.devs.futuro.pl 19.02.06, 19:44 6230 lub se k 700 i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: ... i jeszcze motorola v360. IP: *.plock.mm.pl 19.02.06, 21:31 Siemens S65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek 6600 IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:04 W tej cenie tylko Nokia 6600 lub Siemens SX1, ze wskazaniem na Nokie. Sa to telefony oparte na platformie Symbian - czyli taki maly system operacyjny. Oznacza to ze mozna do telefonu wgrac, zainstalowac praktycznie wszystko - ogranicza nas tylko karta pamięci:) Sam używam Nokii z Symbianem i kolejny moj telefon jesli bede zmienial równiez bedzie oparty na tym sysytemie. Telefony z tak zwanym "zwyklym" menu beda wyparte i to bardzo szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
baitazar13 Re: 6600 22.02.06, 15:45 Ja ma swietny telefon z klapka zobacz na moja aukcje www.allegro.pl/item86553630_ericsson_gf768_tanio.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: 6600 IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:43 buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia89 Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:13 Licytuję akurat ten: www.allegro.pl/item87783782_motorola_z_klapka_i_z_kamera_v547_15_m_cy_gwar_.html mówią że dobry. Miałam Nokię 6600... wolę tego nie wspominać. Nie znam się wcale, ale telefon, który się zawiesza przynajmnije raz na dzień i ma bardzo słabą baterię jestem w stanie ocenić. K700i ma mój brat i już drugi raz telefon jest w serwisie (klawisz nawigacyjny). Do tego po włączeniu Bluetooth często wyświetla biały ekran i trzeba poczekać chwilkę, nim się znów uruchomi. Proszę mnie nie przelicytowywać tylko :). Pozdrawiam i dziękuję tym, którzy mi pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:14 ...bo telefonu to trzeba nauczyc sie umiejętnie obsługiwac - to nie jest juz Nokia 3210, z którą można było robic doslownie wszystko, nawet rzucac. Z telefonem opartym juz na systemie operacyjnym - Symbianem, nalezy posługiwac sie bardzo umiejetnie, a bedzie słuzyl dobrze i bez zadnych problemow. Jezeli Ci sie kolezanko 6600 zawieszala codziennie to ładny tam musial byc "porządek" w tym telefonie. Telefon potrafi sie delikatnie zawiesic ale dopiero w przypadku, gdy: jest wlaczony Bluetooth, w poloczeniu z kompem + odtwarzanie muzyki ( mp3, ogg ) + zabawa telefonem, wtedy moze troszke wolniej chodzic:) ale kto uzywa tylu funkcji naraz;) Pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia89 Re: Dobry telefon do 600! NAjbardziej opłacalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:56 Nigdy nie robiłam wielu rzeczy naraz w tym telefonie. Porządek również był utrzymany - wszystkie pliki pogrupowane w foldery. Gdy zajęta pamięć dochodziła do 70 %, telefon potrafił się zawiesić przy uruchamianiu, odczycie wiadomości SMS czy przy poruszaniu się po menu. Serwis okazał się bezradny. Odpowiedz Link Zgłoś