Dodaj do ulubionych

Simplus? Nie, dziękuję..

IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 22:37
wreszcie uwalniam się od simplusa. w tym tygodniu po raz kolejny zablokowali
mi konto na tydzień przed terminem, pare dni wcześniej problemy z
rozliczeniami za połączenia spowodowane ustawicznymi problemami z systemem.
kiedy to się skończy? obsługa klienta tragiczna- kilkanaście (a może
kilkadziesiąt) minut czekania na połączenie z konsultantem, który de facto nie
ma zielonego pojęcia jak udzielić mi pomocy. tragedia
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacownik Plusa żegnaj i nie wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:45
      Pracuję na infolinii i już zaczynają mnie wkurzać zawracający duupę klienci.
      Czym mniej takich ludzi jak czesław tym lepiej- dzwonią na infolinię- czekają
      20 minut i obciążają sieć ! Mam nadzieję że Plus zacznie taryfikować rozmowy na
      infolinii za każdą minutę- wtedy skończą się upierdliwe pytania.
      • Gość: bartek Re: żegnaj i nie wracaj IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:06
        Czlowieku jezeli rzeczywiscie pracujesz na infolinii Plusa, to zastanów sie co
        Ty wogole mowisz !!!
        Jakis niepowazny jestes ... klient to klient i nie masz prawa mowic, zeby coraz
        mniej bylo takich klientów!!! Klient ma prawo sie zapytac o WSZYSTKO co chce a
        Twoim OBOWIĄZKIEM jest mu na to odpowiedziec...a jesli Ci praca nie odpowiada
        to ją zmień !!!

Pozdrawiam
        • yavorius ja raczej podejrzewam prowokację 09.03.06, 09:08
          Bo gdyby ludzie przestali dzwonić na infolinię, to koleś poszedłby na
          bezrobocie ;)
          • Gość: bartek Re: ja raczej podejrzewam prowokację IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:12
            Tez mi sie wydaje ze to jakis narny , kiepski i nieudolny prowokator:)
      • andywaw Re: żegnaj i nie wracaj 20.06.06, 01:44
        Chciałbym tylko zwrócić uwagę na rysycyzm, który bardzo denerwuje: w języku
        polskim nie mówimy "czym... tym...", tylko "im.. tym...". Pracowniku Plusa, a
        właściwie Pacowniku, bo tak się przedstawiłeś, powinieneś był napisać: "Im
        mniej takich ludzi..."itd.
        Inny rusycyzm nie do wyplenienia to "między czymś i czymś" zamiast
        polskiego "między czymś a czymś". To tak na marginesie :)
      • gale Re: żegnaj i nie wracaj 20.06.06, 06:24
        Cienka prowokacja. Troll.
    • Gość: Ania Re: Simplus? Nie, dziękuję.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:51
      Dziś właśnie zablokowali mi telefon mimo, że miałam na końcie ponad 100zł.
      Dzwoniłam do BOK trzy razy, obsłuchałam się tej ich cholernej muzyki i głosu
      długonogiej blondyny "proszę poczekać na.....dziękuję"(połączenie płatne)i
      wydaje mi się że, chodzi tu tylko o naciąganie klienta. a mój telefon nadal
      milczy. Dobrze, że mogę zadzwonić po lekarza jak się wścieknę.
      • speedone Re: Simplus? Nie, dziękuję.. 20.06.06, 07:44
        bo plus ma taki system ze najpierw laczy tych klientow stalych i dochowych a
        takich z simplusa ma gdzies po prostu.
        \Ja osobiscie nieczekam na polaczenie nigdy dluzej niz minute
        • Gość: bartek Re: Simplus? Nie, dziękuję.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:04
          kupiłem kartę doładowującą simplusa i przy zdrapywaniu paska z kodu starł się
          również sam kod. w biurze obsługi podano mi adres na który mam wysłać kartę
          wraz z reklamacją. po miesiącu oczekiwania dostałem odpowiedź że plus nie czuję
          się w obowiązku do wymiany karty i odesłali do sprzedawcy w kiosku. dla mnie to
          jest poprostu SKANDAL!!! camstwo i brak kompetencji jakie panują w tej sieci
          przekraczają już wszelkie granice!!! sprawę oczywiście skieruję do rzecznika
          praw konsumenta i państwowej inspekcji handlowej. a jak trzeba będzie to i do
          sądu. nie podaruję złodziejom i oszustom!!!
          • Gość: Azgeth Re: Simplus? Nie, dziękuję.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:15
            Ja byłem w podobnej sytuacji. Tyle,że jestem w orange'u i jak poszedłem do salonu to mi odrazu kartę wymienili na nową=)
        • gale Re: Simplus? Nie, dziękuję.. 20.06.06, 21:08
          > bo plus ma taki system ze najpierw laczy tych klientow stalych i dochowych a
          > takich z simplusa ma gdzies po prostu

Nie. Kiepska teoria spiskowa.
    • metron1 Re: Simplus? Nie, dziękuję.. 20.06.06, 09:33
      To samo miałem na Infolini Plusa. Mogłem czekać w nieskończonosć aby ktoś
      łaskawie udzielił mi informacji.Ostatnio aby otrzymać inforamcję dzwoniłem kilka
      razy w ciagu dnia i za każdym razem czekałem po 5 minut.Oczywiscie nie
      połączyłem się z konsultantem.
      Inne sieci są pod tym względem o wiele lepsze.W Orange praktycznie bezproblemowo
      łącze się z konsultantem
      • Gość: Morella Re: Simplus? Nie, dziękuję.. IP: *.satfilm.net.pl 20.06.06, 22:06
        Mam to szczęście,że mieszkam w mieście w którym znajduje się salon firmowy
        Plusa z fachową obługą (a nie panienką , której ładna buzia ma zastąpić wiedzę)
        I zawsze mogę liczyć na ich pomoc.Jak byłam w śp.Idei to jedyną radą na
        problemy była zmiana operatora .
        • arti260 Re: Simplus? Nie, dziękuję.. 20.06.06, 22:21
          Znajac zycie to rowniez narzekalbys na ere czy orange.Ja od prawie 7 lat korzystam z simplusa i jedyny jaki problem mnie dotknal to awaria platformy,na ktorej nic nie stracilem tylko zyskalem.Wiec nie marudz bo problemy czy jakies klopoty zwiazane z uzytkowaniem simplusa,tak tak czy popa to w wiekszosci sami uzytkownicy stwarzaja(nie wszystkie ale wiekszosc)Jesli chodzi o BOK Plusa to czasem jest sie ciezko dodzwonic bo jakis malolat nie moze sobie poradzic z jakas pie.. i zapycha lacze.Zanim zaczniecie krytykowac zastanowcie sie czy sami nie jestescie bez winy,ze macie taki a nie inny problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka