Dodaj do ulubionych

Telefon z dobrym mp3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:03
Witam zależy mi na telefonie z bardzo dobrym odtwarzaczem mp3. Cena nie gra
roli, liczy się jakość dźwięku. Ostrzegam że jestem wymagająca, odtwarzacze
Creative - małe i duże - mają niedostateczną wręcz jakość dźwięku. Na
centralnym straciłam wczoraj Motorolę c261 i iPoda 30 GB, więc chcę ograniczyć
koszty i kupić jedno urządzenie.

A złodziejowi życzę z całego serca, żeby z mojej torebki wyszedł jakimś cudem
ch... i go strzelił!!!!
Obserwuj wątek
    • kolodziejo Re: Telefon z dobrym mp3 30.06.06, 12:11
      Hej!

Życzę mu tego samego.

Żaden telefon nie będzie miał jakości choćby porównywalnej z Toim modelem iPoda.
      Jakość MP3 u WIODĄCYCH komórek z MP3 jest właśnie porównywalna do odtwarzaczy
      Creative, czyli ja ledwie znoszę.
      Kup na Allegro znowu c261 (śmieszne pieniądze kosztuje), a z odtwarzaczy albo
      znów mierz wysoko w Apple. Z ponadprzeciętnej jakości dźwięku znany też jest
      jeden jedyny mały odtwarzacz MP3 - Grundig MP580 ale nie wiem czy jeszcze gdzieś
      znajdziesz. Ma 512 MB i wejście na SD/MMC. POZDRAWIAM
    • Gość: adi_c1 Re: Telefon z dobrym mp3 IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.06.06, 12:29
      Kup k750i albo w810i ale jak cena nie gra roli to koneicznie ten drugi
      • Gość: Fiedorka Re: Telefon z dobrym mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:32
        Kolega dał mi posłuchać w800i... jak Creative, taki plastikowy dźwięk...
        Kołodziejo masz rację - tylko iPod... A ten Grundig wszędzie wyprzedany.
        Czytałam że to taki dla audiofilów ;].
        • Gość: mc Re: Telefon z dobrym mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:08
          z doswiadczenia ci powiem tak. Mam Ipoda Nano i k750 ale tak naprawde najwieksza roznice robia 2 rzeczy: trzeba sciagac(kupowac:))) mp3 o dobrej jakosci i kupic sobie naprawde dobre sluchawki. nie wiem czy chcesz koniecznie takie douszne(najgorszy dzwiek ale nawygodniejsze) czy jakies wieksze. niezle słuchawki to podstawa , roznica bedzie kolosalna , roznica w odtwarzaczach jest jednak niewielka...Z mojej strony polecam wiec Ipoda Nano (bardzo maly i wygodny) lub video (znacznie wieksza pojemnosc za niewielka doplata i mozliwosc ogladania video-fajny bajer) i koniecznie dobre sluchawki bo te z ipoda to sie na rower nadaja co najwyzej... czym siem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka