Dodaj do ulubionych

Co wybrac z nowej oferty Ery Fun?

IP: *.netburg.pl 04.09.06, 14:04
Telefon glownie do rozmow SMS-ow, potrzebna mocna bateria, najlepiej nie za
duzy, solidne oprogramowanie, co polecacie ? (zastanawiam sie nad Samsungiem X200)
Obserwuj wątek
    • blq Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? 04.09.06, 14:17
      na pewno nie ten samsung. bateria gora 4 dni.

a jakie masz inne do wyboru?

jak do sms, to motorole odpadają. jak mocna bateria, to samsungi odpadają. jak
      tylko do rozmów, to najlepiej tandetną nokię, byle nie za drogo zapłacić.
      • yavorius Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? 04.09.06, 14:22
        Lista modeli:
        Alcatel OT-E259
        BenQ-Siemens S68
        LG B2050
        LG KG225
        Motorola C168
        Motorola L6
        Motorola L7
        Motorola V235
        Motorola V3
        Nokia 1600
        Nokia 2610
        Nokia 3120
        Nokia 6020
        Nokia 6021
        Nokia 6030
        Nokia 6070
        Nokia 6103
        Nokia 6230i
        Sagem my400X
        Sagem my401X
        Sagem my501C
        Samsung X200
        Samsung X660
        Samsung X700
        Siemens C75
        Siemens ME75
        Sony Ericsson D750i
        Sony Ericsson J210i
        Sony Ericsson J220i
        Sony Ericsson K510i
        Sony Ericsson K750i
        Sony Ericsson Z300i
        • blq przemoglem się 04.09.06, 14:29
          i wlazłem na te oferte.

dobre telefony (l7, x700, d750), tak jak myślałem, są za drogie.

cóż więc brać?
          nokię 2610, lub 6030, albo SE j220i. dobre baterie i dobrze sie na nich sms
          pisze. ja bym brał SE, bo płacić 100pln za tej klasy komórkę, to niemal grzech
          (umowy na 3 lata to nawet pod uwagę nie biore, jak w ogole można... to ja nie
          wiem):/
          • Gość: pytajnik Re: przemoglem się IP: *.netburg.pl 04.09.06, 17:13
            Dzieki za odpowiedz, bede bral telefon na 36 miesiecy (uczynna pani w salonie
            mnie poinformowala ze jezeli bede ladowal co 3 miesiace 50zl na konto, a tak
            planuje, to z 3 lat zrobi sie 2 i juz bede mogl zrezygnowac/wymienic telefon),
            dalej mysle, moze N6021?
            • blq Re: przemoglem się 04.09.06, 17:48
              6021 tym sie rozni od 6030 ze nie ma radia, ma za to EDGE, Bluetooth i
              pseudo-pseudoaparat cyfrowy. potrzebujesz tego? raczej nie.

najlepszą baterię ma nokia 2610. idealny do dzwonienia i pisania sms. do tego ma
              wreszcie normalne dzwonki mp3, a nie pierdzącą nokiową polifonię.
              • Gość: pytajnik Re: przemoglem się IP: *.netburg.pl 04.09.06, 18:19
                Jeszcze sie zastanowie, ale zdecydowanie wezme ktoras z Nokii, dzieki za pomoc.
            • gismon Re: przemoglem się 05.09.06, 17:32
              Sluchaj, moze wyjasnisz o co chodzi z tym przejsciem 24/36 m-cy. Zgodnie z
              regulaminem promocji ktory wlasnie przeczytalem, masz utrzymywac konto/rozm.
              wychodzace przez 36 m-cy, co oznacza, ze ostatnie doladowanie musisz wykonac na
              poczatku 34 m-ca od aktywacji konta.

Druga sprawa, co do telefonow... Co sadzicie o budget phone typu Motorola C168?
              Ktos mial doswiadczenia z tym fonem? Ile trzyma bateria etc. Niewatpliwa zaleta
              tego telefonu (procz ceny) jest brak aparatu i mp3. Wada: brak mozliwosci
              polaczenia z PC (chocby irdy), kiepskie wbudowane theme'y, i podobno przywolne
              wpisywanie smsow (iTap). Szkoda ze nie ma javy ale w koncu koszt 0.10 gr :)

pozdro,
              k.
        • kinjiru Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? 04.09.06, 23:21
          A tutaj jest cennik - jeśli kogoś to interesuje:
          www.era.pl/index.php?id=fun_promo§ion=fun
          * * *

co ja widzę - k750i! Ciekawe czym będą wabić klientów jeśli staną się już tym T-mobile?

:)
          • Gość: rr Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 04.09.06, 23:29
            To cennik czy spis telefonow ze zbiorow jakiegos muzeum? I te ceny...
            • kinjiru Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? 04.09.06, 23:37
              w porównaniu z ofertami typu mix innych operatorów to i tak mają lepsze telefony - nie wspomnę o orange: nie dość że jeszcze gorsze komórki, to dodatkowo ceny nieodpowiadające ich możliwościom...
              • blq ech.... temat rzeka.... 05.09.06, 02:32
                Dokładnie tak. Era jest tragiczna, ale i tak najlepsza.

Ale polskie opy uwielbiają karmić "plebs" chłamem. Inna sprawa, że ten chłam
                często jest łykany z ochotą... z jednej strony ludziska chcą koniecznie mieć
                telefon bez bajerów, z drugiej - np taki komputer kupują z kartą graficzną
                GF7800, mimo że nie wykorzystają 1% jej możliwości.

i czemu tak jest? ano, importerzy sprzętu najwiecej zarabiają na hi-endzie. a
                komórkowe opy - na lowendzie. i manipulują biednym polskim spoleczenstwem, z
                ktorego roczniki starsze są wychowane na komunie, a mlodsze - na komercyjnej
                papce; i tak samo dają się manipulować...

ale długo by pisać. temat rzeka.
      • anik_a Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? 05.09.06, 11:49
        Tym razem sie z Toba nie zgodze blq, moja mama ma Samsunga x200 i bateria 3ma
        okolo tygodnia bez wylaczania telefonu na noc (jak to robie ja)

Pozdr. :)
        • Gość: sony Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:19
          A ja sobie wezme Sony k750i za 299 zł i dotego mam 120 minut co miesiac
          przez pierwsze 10 miesiacy płace 30 zł a potem przez 14 miesiecy 90 zł :))))
          • Gość: sony Re: Co wybrac z nowej oferty Ery Fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:19
            Chodzi oczywiscie o promocje urodzinowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka