Dodaj do ulubionych

Mój ulubiony model telefonu...

14.09.06, 15:46
... i ulubiony poziom IQ jego amatorów :)

www.allegro.pl/item126175165_swietna_atrapa_motoroli_v3_nowka.html
PS. i nie piszcie mi, że każdy telefon w ten sposob wystawiony zyskałby takie
analfabetyczne "grono". nie wiem, czy d600, a1000, k750 - stawiam że NIE! a
już na pewno nie jakiś SPV lub PDA...

Obserwuj wątek
    • kolodziejo OMG 14.09.06, 15:55
      Przecież atrapa jest warta 20 zł :/. To nie dzwoni.

BTW, blq, zawiodłem się na k750i. Położony obok L7 i wyświetlający tą samą
      tapetę wypada bardzo blado, dosłownie i w przenośni.

Pozdrawiam
      • littlefrog Re: OMG 14.09.06, 15:57
        Ale można nią szpanować w jakimś kieleckim disco ;))
      • blq Re: offtop 14.09.06, 16:17
        w kwestii wyswietlacza: l7 ma ładniejszy, to fakt. ale za to nie ma animacji ;)
        ale podstawowa różnica to jakość aparatu i brzmienie mp3 - chyba nikt nie
        ukrywa, że to są główne zalety SE. gdyby L7 to miała - bylaby moim telefonem,
        proste.
        • Gość: martha nokia:) IP: *.efekt.net.pl 14.09.06, 18:10
          nokia 3650 jest wypasiona oczywiscie jezeli ma sie karte o duzej pojemnosci i
          podczerwien mam wgranych 20 gier 70 mp3 i inne rozne bajery takie jak slownik
          ang i niemiecki, latarke, program do odtwarzanaia filmow i wiele innych dla
          mnie jak za swoja cene wypas!!!!!!!!! co lepsze wogole mi sie nie zacina i
          dziala jak nowka chociaz mam ja juz 2 rok moze mam poprostu szczescie
          • Gość: taki jeden Re: nokia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:56
            Martha wszystko ładniepieknie tylko twoja Nokia technologicznie odbieha od
            rynku jakies 5 lat :))
            • Gość: zonk486 Re: nokia:) IP: *.piotrkow.net.pl 18.09.06, 21:37
              no i co że odbiega?? nie po to się kupuje telefon, żeby się lansować!!albo
              potrzebny jest nam, albo nie kupować nic!! lansować się telefone można było
              jakieś 10-15 lat temu, teraz się to nie opłaca
    • yavorius Re: Mój ulubiony model telefonu... 15.09.06, 07:52
      O ja pierdziolę... <jeb>
    • Gość: miły Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.06, 08:45
      kompletnie się nie znacie,gościu kupi sobie ten sprzęt.....i rachunki będzie
      miał 0 PLN ,to się nazywa redukcja kosztów,a wy się wyśmiewacie zamiast brać
      przykład;)
      • Gość: taki jeden Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: 198.36.86.* 15.09.06, 22:29
        napisałem do niego e-maial odnosnie tej atrapy czy jest na tyle głupi i
        slepy ze niewiedzał co kupuje czy poprostu bogaty i sie nudzi w wydawanie
        pieniedzy - czekam na odpowiedz :)))khi khi
        • Gość: taki jeden Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: 198.36.86.* 16.09.06, 00:01
          ssl.allegro.pl/item127950982_nowa_nokia_6310i_gwarancja_sklep_w_wa_nowa_nowa.html

Tu tez cos dla snobów:)))
          • Gość: martha Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.efekt.net.pl 17.09.06, 19:49
            kurcze a powiedz mi dokladnie czego nie ma 3650 a ma np sony eryk k 700 nie
            bede juz pisac ze sony eryk przewyzsza cena nokie 3 razy a wiec po co przeplacac
            • blq oj dużo by wymieniac. 17.09.06, 23:19
              choc zaczne od tego, ze k700 nie jest trzy razy droższy, bo Twoja nokia
              musialaby wtedy kosztować ze 150zł, a kosztuje ze dwa razy więcej. w/w telefony
              dzieli góra 100zł.

a przewagi SE? proszę bardzo:

1. świetnej jakości radio
              2. dzwonki mp3
              3. lepszy bluetooth
              4. mniejsze rozmiary
              5. lepszy wyświetlacz
              6. dźwięk stereo i ogolnie kolosalna różnica w jakosci odtwarzanej muzyki.

przepasc dzieli te telefony, oczywiscie na korzysc SE. z symbianową nokią można
              go porownywac, ale dopiero z 6600. wtedy mozna sie sprzeczac, ktory lepszy. a
              tak to tylko oszolom bedzie trzymal strone 3650. albo maniak symbiana, ktorym
              chyba jednak nie jestes.

• Gość: martha Re: do blq IP: *.efekt.net.pl 18.09.06, 13:21
                oszolom???? ale ty pusty jestes wypowiedzialam tylko swoje zdanie i nie masz
                prawa obrazac ludzi nawet na forum ja na twoj temat nie bede pisac bo nie bede
                znizac sie do twojego poziomu a pozatym temat topiku brzmi jakbys nie zrozumial
                ulubiony model telefonu
                • yavorius Re: do blq 18.09.06, 13:28
                  Gość portalu: martha napisał(a):
                  > ale ty pusty jestes wypowiedzialam tylko swoje zdanie i nie masz
                  > prawa obrazac ludzi

Ty również nie masz takiego prawa.

##
                  > poza tym temat topiku brzmi jakbys nie zrozumial ulubiony model telefonu

Niestety, to Ty nie zrozumiałaś. Tytuł jest dokończony przez Blq dalej i brzmi
                  tak: "Mój ulubiony model telefonu... ...i ulubiony poziom IQ jego amatorów :)"
                • blq Re: do blq 18.09.06, 14:09
                  Sama zeszlas na offtop, a jak zabraklo argumentow - wkradła się frustracja. Tak
                  jak myslalem - zero merytorycznego odniesienia sie do moich argumentow, 100%
                  przytykow osobistych i innego zmieniania tematu.

Nie chcesz to nie pisz - forum na tym nie straci. Ktos kto twierdzi, ze SE k700
                  jest trzy razy droższy niz 3650 - lepiej by milczał, zamiast dezinformować.

PS. nigdy nie stwierdzilem, ze jestes oszolomem, co nie znaczy, że nie zmienię
                  zdania...
              • Gość: zonk486 Re: oj dużo by wymieniac. IP: *.piotrkow.net.pl 18.09.06, 21:42
                GÓWNO PRAWDA!!!!
          • Gość: zonk486 Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.piotrkow.net.pl 18.09.06, 21:41
            to nie jest tel dla snobów tylko dla jakiejś firmy. a to że cena jest zaporowa,
            to już inna sprawa....
        • Gość: Marek Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 07:39
          Skoro nic nie piszesz, to pewnie odpowiedzi na maila nie było. Ja jestem ciekaw, kiedy sobie wystawią komentarze i jakie.
          • blq Re: Mój ulubiony model telefonu... 19.09.06, 10:17
            Odpowiedzi na maila rzecz jasna nie było (ja chyba do obu pisałem...)

oni nigdy na maile nie odpisują. czasem coś skrobne do takiego, co właśnie kupił
            nokię z simlokiem bb5. też nigdy nie odpiszą. widać nie mają co...
    • Gość: martha Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.efekt.net.pl 18.09.06, 14:34
      glupia to napewno nie jestem chyba ze studenci medycyny to debile ehehehehhe
      nie chce mi sie was obrazac bo i tak do was nic nie dociera a tak na marginesie
      moj kolega kupil ostatnio to badziewie i zaplacil ok 570 zl a nokie 3650 mozna
      juz kupic za 200 zl wiec ....
      • blq gwoli wyjaśnienia... 18.09.06, 15:19
        kazdy czytający Twoje wypowiedzi sam sobie wyrobi opinie.

ja tylko dodam, że sprawnego kompletu nokii 3650 nie kupisz za 200zł, natomiast
        SE k700i za 570zł - to tylko w salonach lub cwaniackich komisach (w których
        nokia 3650 będzie kosztować 450zł)

tyle gwoli wyjaśnienia.
        z resztą postu dyskutować się nie da, bo nie ma z czym.
      • 8macek Re: Mój ulubiony model telefonu... 19.09.06, 00:02
        pomijając dywagacje(zabawne zresztą) na temat wyższości jednego telefonu nad
        drugim to bardzo urzekła mnie insynuacja jakoby studenci medycyny nie mieli
        prawa być debilami.
        w zasadzie szkoda sensu na komentarz,ale nie mogłem się powstrzymać bo
        nieczęsto trafia się tak (jakby tu delikatnie ująć) oryginalna osoba jak ty
        koleżanko martho
        życzę przede wszystkim większego dystansu,ale również zdrowia!
        szczerze!
        • Gość: mgg Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.luk-a.promax-ck.pl 22.09.06, 10:05
          rzeczywiscie kierunek studiow nie moze byc kryterium inteligencji
          a tak z ciekawosci zerknelam na ta nokie 3650,hehe, smieszny telefon :)
          • blq Re: Mój ulubiony model telefonu... 22.09.06, 11:19
            troll już sobie poszedł. typowe.

a "inwazja" trolli na to forum, często dość charakterystyczna (czas, nasilenie,
            zachowania a nawet adresy IP) jest swoją drogą bardzo interesująca. przynajmniej
            dla mnie, jeśli już o kierunkach studiów mowa... :)
            • Gość: martha Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.efekt.net.pl 23.09.06, 18:47
              troll??? nieladnie tak o sobie mowic ja bym okreslila ciebie pasztet lub
              paszczur zdecydowanie lepiej!!!! eheheheheh
              • Gość: taki jeden Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: 198.36.86.* 23.09.06, 19:35
                Martusiu chyba ktos Ci łancuch przedłuzył z kuchni ze siega az do kompa:)))
                • Gość: martha Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.efekt.net.pl 23.09.06, 23:49
                  hmmm nie za bardzo zaczailam o co ci chodzi ???? mam laptop wiec moge ci
                  odpisac nawet z kibla ehhehhehehehe
                  • Gość: mgg Re: Mój ulubiony model telefonu... IP: *.luk-a.promax-ck.pl 24.09.06, 11:58
                    hm... to już nie jest rozmowa o telefonach... :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka