krulik34 19.12.06, 21:49 No własnie jak w temacie istnieje jakis uniwersalny program do przesyłania plików/mp3 itp.z komputera na komórke przez kabel USB? cos w stylu "samsung pc studio", ale dla wszystkim telefonów? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: UNIwersalny program USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:01 W przypadku większości telefonów, z którymi miałem do czynienia, nie potrzeba żadnego programu. Są widziane w systemie jako dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
krulik34 Re: UNIwersalny program USB 19.12.06, 22:21 OOOOOOOOO widze ktos kto wie wkącu o co chodz :) :) Mozesz troszke jasniej, ja tez powiem wiecej. Mam samsunga d900 do telefonu dołaczona płytka z programem samsung pc studio i kabel USB za pomocą,którego przesyłasz do telefonu z PC wszystko co chcesz. Problem w tym ze płytka a raczej ten program " samsung pc studio" [bo na płytce jest jeszcze sterownik do USB], jest pod windows 2000 i nowsze a ja ich nie mam tym samym nie moge nic wgrac na telefon. sorry za błedy i sprzecznosci :) jesli mozesz mi pomóc to bede bardzo wdzieczny !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: UNIwersalny program USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:17 No to jaki masz system w komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś