Gość: gawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:28 zalałem nokię 6310 piwem, czy ktos mi powie czy da sie ja odratowac? loguje sie do polowy a pozniej wylacza i tak w kolko.. juz pare dni ja susze pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: zalana nokia IP: 198.36.87.* 04.01.07, 16:00 Jedyne co przychodzi mi na mysl to kupic sobie flaszke usiasc na przeciw 6310 wypic flaszke i wpie.... ja przez okno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Re: zalana nokia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:10 Telefon zaraz po tym jak został zalany powinien znależć się w serwisie a teraz to już go korozja dopadła Zacznij rozglądać się za nowym phonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zalana nokia IP: *.tvk.torun.pl 04.01.07, 19:01 jak mi moja wpadła do wody natychmiast rozebralam ja na czesci pierwsze i suszyłam na kaloryferze( to nie zart!!!!!!!!!)wszystko działa bez zarzutu nawet bateria trzyma 5 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Re: zalana nokia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:27 To ją właśnie uratowało bo części zdąrzyły wyschnąć ale nie zawsze jest tak dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś