Dodaj do ulubionych

Kabel USB...?

09.02.07, 22:48
Witam...posiadam kabel USB do noki 6610i jednak zgubilam płytke z instalkami...kabel niby oryginalny ale pamietam ze sam program nagrany byl na zwyklej płytce...czy jest mozliwosc znalezienia odpowiedniego programu na internecie? a jesli tak to gdzie?

acha i 2 problem...mam 2 takie telefony i probowalam nawiazac polaczenie na podczerwien miedzy nimi i niestety nie udalo mi sie. W kołko tylko stara sie nawiazac polaczenie. Co jest nie tak
Obserwuj wątek
    • blq Re: Kabel USB...? 09.02.07, 22:52
      1. strona nokii
      2. pewnie chciales wyslac cos innego niz wizytowke. podczerwien w tych nokiach
      to dno... jak i cala reszta...
      • lunciaczek Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:16
        myslisz o oficjalnej stronce noki?? bo szperam i szperam i znalezc nie moge :/...
        Dokładnie! Chcialam zgrac zdjecia z fona bo szkoda a telefon chce pchnac..
        • breblebrox Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:20
          Nokie posiadają podczerwień tzw. pasywną - czyli mogą do innego telefonu wysyłać tylko wizytówki.
          Przez podczerwień wyślesz i odbierzesz zdjęcie lub dzwonek tylko po połączeniu Nokii z komputerem
          • breblebrox Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:23
            www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/oprogramowanie/pcsuite/download/
            I tu: www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/oprogramowanie/sterowniki/
            • Gość: lunciaczek Re: Kabel USB...? IP: *.crowley.pl 09.02.07, 23:27
              dzieki wielkie....narazie probuje 2 opcji czyli zakupionego innego kabla ktory juz od poczatku byl dla mnie bublem...okazuje sie ze kupilam cos co mialo zekomo dzialac na windowsie XP a dziala tylko na 98 :/ szajs i oszustwo..teraz proboje sciagnac niejaki program OXYGEN PHONE MENAGER..zobaczymy ale dzieki za rady...juz szaleje tu :/
            • lunciaczek Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:46
              Boseeee najchetniej walilabym sciana w mur bo ni chu chu pomimo szczerych checi mi nie wychodzi...:(
              • breblebrox Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:49
                A co się dzieje? Rozumiem, że kabel nie jest oryginalny?
                • lunciaczek Re: Kabel USB...? 09.02.07, 23:55
                  Ten 2 na bank nie jest. Jakas firma BLUE STAR...:/ pisza ze jest do XP a nagle ze trzeba zakupic wersje na internecie no niech ich...a z tym pierwszym kablem to juz szaleje bo szczerze mowia szukam po omacku i juz tyle rzeczy instalowałam ze ała...
                  • breblebrox Re: Kabel USB...? 10.02.07, 00:10
                    Odinstaluj wszystko, najlepiej przez "dodaj/usuń program" z panelu sterowania. Restart kompa i jeszcze raz, ale to ze strony Nokii.
                    • lunciaczek Re: Kabel USB...? 10.02.07, 00:16
                      zainstalowało mi sie cos co mysle jest tym czego poszukuje...daje mozliwosc podlaczenia tel z komputerem za pomoca kabla, podczerwieni i bluetooth...ale jak daje za pomoca kabla to pisze ze mam kod blokujacy na telefonie..
                    • lunciaczek Re: Kabel USB...? 10.02.07, 00:32
                      hmmm yba bede musiala chwilowo sie poddac w walce z upartym telefonem, kablem usb i komputerem...dziekuje bardzo Panu za pomoc...z rad i stronek skorzystam jak bede miala chwile czasu...tym czasem miłych snof zycze i pozdrawiam
                      • breblebrox Re: Kabel USB...? 10.02.07, 01:45
                        lunciaczek napisała:

> dziekuje bardzo Panu za pomoc...

Jeżeli to do mnie, to jak już to "pani" :) Poza tym żadna pani ze mnie :P
                        Pomysłu na ten kod na razie nie mam, może wymaga kodu zabezpieczającego do aparatu (kod standardowy to 1234), ale pewna nie jestem.
                        • yavorius Re: Kabel USB...? 10.02.07, 10:47
                          breblebrox napisała:
                          > może wymaga kodu zabezpieczającego do aparatu (kod standardowy to 1234)

12345.
                          • breblebrox Re: Kabel USB...? 10.02.07, 12:34
                            Przepraszam, mój błąd, ale o tej porze tak mi się czasami zdarza :P
                            Oczywiście, że 12345
                            • Gość: Gosciu Re: Kabel USB...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:01
                              Ja tam wrzucam pliki bez kabla USB na stronie www.nah.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka