Dodaj do ulubionych

Prosty telefon dla starszej osoby

06.03.07, 22:18
koktretnie dla mojego ojca. Ma służyć do dzwonienia, pozostałe funkcje sa
praktycznie zbędne. Ma mieć duży, wyraźny wyświetlacz, spore klawisze i łatwe
menu.

Polećcie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.broadband.pl 06.03.07, 22:30
      nokia 3510i
      • kolodziejo Re: Prosty telefon dla starszej osoby 06.03.07, 22:49
        Jeśli 3510i ma wyraźny wyświetlacz, to ja jestem święty Mikołaj. Po pierwsze
        ciemny, po drugie słabiutki kontrast. W słońcu niewiele da się tam zobaczyć.

Pod względem liter wśród tanich modeli wybierałbym między:

www.allegro.pl/item168822904_philips_162_nowy_gwarancja_24_m_ce_lodz.html
        www.allegro.pl/item169557963_24gw_motorola_c261_slask_byt_kat_sklepy_508089248.html
        • buraque Re: Prosty telefon dla starszej osoby 06.03.07, 23:05
          kolodziejo napisał:

> Pod względem liter wśród tanich modeli wybierałbym między:

czy ta motka ma czytelny wyświetlacz?
          • Gość: Gilberto Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.chello.pl 06.03.07, 23:43
            motka to gó.. a nie czytelny wyświetlacz, ale kolodziejo - naczelny promotor
            motoroli na tym forum, zawsze będzie ją wciskał
            • Gość: c Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:46
              Jessssu kolodziejo znowu komus tego zloma wciskasz? :|
              • Gość: X Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.opera-mini.net 07.03.07, 09:06
                A może zamiast się wymądrzać, jak zwykle zresztą, sam byś coś zaproponował?
              • Gość: skeezy Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.chello.pl 07.03.07, 11:38
                Gość portalu: c napisał(a):

> Jessssu kolodziejo znowu komus tego zloma wciskasz? :|
                Znajdziesz lepszy niż c261 telefon w tak atrakcyjnej cenie?
          • kolodziejo Re: Prosty telefon dla starszej osoby 07.03.07, 15:25
            Ma bardzo czytelny wyświetlacz - litery są bardzo duże, do tego bardzo dobry
            kontrast (to jest TFT, nie CSTN czy STN jak w nokii).

Co do panów 'komentatorów', którzy nigdy się do niczego nie przydali, nie
            zamierzam się zniżać do ich poziomu.
            • kolodziejo Re: Prosty telefon dla starszej osoby 07.03.07, 15:26
              www.ixbt.com/mobile/images/motorola/c261/motorola-c261-screen-office.jpg
              tu jest zdjęcie wyświetlacza.
              • kolodziejo Re: Prosty telefon dla starszej osoby 07.03.07, 15:30
                mrozik1990, byś się zalogował dzieciaku ;p
              • Gość: c Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:33
                "Co do panów 'komentatorów', którzy nigdy się do niczego nie przydali" powiedz
                mi kolego kogo masz na mysli? A zdjecie naprawde ladne wyglada tak: Forbidden
                You don't have permission to access /mobile/images/motorola/c261/motorola-c261-
                screen-office.jpg on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at www.ixbt.com Port 80

Ja proponuje Samsunga c300/c210
                • Gość: c Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:34
                  Ale masz zapłon ;]
    • Gość: madagaskar Re: Prosty telefon dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:19
      nokia 1110i - zawodowy telefonik. Bez zadnych zbednych bajerow. A ma wszystko,
      czego potrzeba i jest tani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka