Gość: nabywca IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 23:20 wypowiedzcie sie na temat tego modelu,warto go miec?jak aparat?jak mp3?jaka jakosc.itd.dzieki.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: samsung e-250 13.03.07, 23:28 w abonamentach warto brac, natomiast na wolnym rynku jest zdecydowanie za drogi. jak spadnie do 380-400zł za nówkę - bedzie sie mozna zastanowić. aparat, mp3 itp - najgorsze nie są, choć oczywiście z np k750 przegrywają z kretesem. jakość raczej motoroli e398. choc jest radio, telefon na pewno nowoczesniejszy, ale... nie za te cene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemekG Re: samsung e-250 IP: 82.160.111.* 13.03.07, 23:35 mam pytanko: mianowicie jakie karty pamięci zaakceptuje ten telefon? rozpozna 1GB czy lepiej kupić 512MB? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: samsung e-250 14.03.07, 00:27 ja bym inaczej postawił pytanie: zaakceptuje tandetnego Kingstona, czy lepiej dopłacić i kupić porządnego SanDiska. PS. co do kart 1GB to uważam za głupotę kupować je do telefonów innych niż smartfony. 512 w zupełności wystarczy. i nie będzie mulić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: samsung e-250 IP: 212.76.40.* 14.03.07, 18:42 Wiesz, jest Kingston i "Kingston" - prawdziwy Kingston produkuje b.dobre pamięci, a że na Allegro pełno podróbek jego kart pamięci w smiesznych cenach to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
blq wiem... 14.03.07, 18:45 niestety w polskim przypadku Kingston microSD to na 99% podróbka. tak więc można ten skrót myslowy zastosować (też cały czas pisałem podróbka, podróbka ale juz mi sie nie chce; każdy wie jak jest.... no, prawie każdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: samsung e-250 IP: *.matarnia.pl 14.03.07, 10:55 Ja dostałem ten model w zeszłym tygodniu w Plusie za abonament 55zł. Jestem zadowolony, ale nie wiem jak będzie z baterią. Na razie po drugim 12-godzinnym formacie nie jest zbyt dobrze, ale może ma na to wpływ, że nie robiłem formatu od razu za pierwszym pełnym rozładowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: samsung e-250 IP: *.chello.pl 14.03.07, 11:12 Gość portalu: art napisał(a): > Na razie po drugim 12-godzinnym formacie nie jest zbyt dobrze To normalne. Akumulator osiąga pełną wydajność po kilku cyklach ładowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: samsung e-250 IP: *.matarnia.pl 14.03.07, 12:01 >Akumulator osiąga pełną wydajność po kilku cyklach ładowania. Czy aby osiągnąć najlepszy efekt mam formatować więcej niż klasyczne 3 razy? Mam nadzieję, że to początkowe jedynie podładowywanie nie osłabiło tej wydajności... Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: samsung e-250 14.03.07, 12:50 ładuj telefon do konca i staraj się nie "podładowywać" w międzyczasie. w miare do konca rozładowuj baterie. nie musisz ładować 12 godzin - to bajki i stereotypy z przeszłości. wystarczy ladowanie do końca (aż telefon powie że ukończone, optymalne, czy jak tam samsungi oznajmiają) Odpowiedz Link Zgłoś